1mucize47 Sedefd benim size tavsiyem avakoda ve muzu bırlıkte ezin kahvaltıdan sonra yiyin benim erken doğum riskim vardı tanıdık bir doktorum yememi soyledı bebek dogsada bıraz kılo almış olsun dedı sadece bır hafta yiyebildim doğum gerçekleşti
Ayse_35 Sedefd iki bardak kefir, bol bol yoğurt ye, yatmadan önce bir kase yoğurt ve bir muz yiyordum. Epey fark etti bebeğim kilo aldı .Son haftalar kilo alımı az oluyor diye tahmin edip zaten istahimda eskisi gibi yok ben akışına bıraktım.
Sedefd Ayse_35 ben yiyorum aslında ama istifra edince olmuyor 😕 Ben en çok son haftalar alıyor diye biliyorum
Sedefd Soncul yedim aslında iştahım da gayet iyiydi fakat son iki üç haftadır midem iyi değil bir de covid oldum o yüzden :(
Sekr5 Sedefd canım ben her sabah keçiboynuzu pekmezi ile cevizi karistirip kaşık kaşık yedim 2 haftada 1 kiloya yakın almıştı mutlaka dene
Sedefd Sekr5 acaba üzüm pekmezi ya da dur pekmezi olur mu acaba elimde bunlar var olmazsa artık keçiboynuzu alırım 🤔
Sekr5 Sedefd benim şekerim biraz yüksek olduğu için eczaneden doğal şekersiz pekmez aldım keciboynuzu dutlabuzumde yedim ama bana çok tatlı geldiler şeker problemin yoksa onlarla da olur büyük ihtimal kaseye cevizi dök icinnede pekmezi dök kssik kaşık her sabah ye
Sedefd Mormenekse68 nesquik tozu faydalımıdır acaba katkı maddesi falan vardır diye tereddüt ettim bi