Ayse_35 Sedefd iki bardak kefir, bol bol yoğurt ye, yatmadan önce bir kase yoğurt ve bir muz yiyordum. Epey fark etti bebeğim kilo aldı .Son haftalar kilo alımı az oluyor diye tahmin edip zaten istahimda eskisi gibi yok ben akışına bıraktım.
Sedefd Zeynephumeyra çok teşekkür ederim muz günde bir tane yemeye çalışıyorum başka önerebileceğiniz birşey varmı 🌸💕
Zeynephumeyra Sedefd valla muzu eger basur sorununuz faln yoksa 2 3 yemeye gayret edin birde balli sut ictim gunde 2bardak faln pekmezde aldiriyor bide soda duydum ama denemedim
Sedefd GulcanYvz bende artık çok bunaldım ama üzülmeyin ben covid oldum iştahım kapandı bi anda tam da zamanıymış gibi 😔
277Sedaaaaaa Sedefd benımde 2 hafta önce 2 kıloydu bebegım 35 haftada her gece yatmadan büyük bır bardak muzlu süt yap ıcıne fındık cevız fıstık cıcı bebe koyabılırsın bunu her gece duzenlı yap ıc ben cok faydasını gördüm halada ıcıyorum
277Sedaaaaaa Sedefd bende cok sık hasta oldum ondan zayıf kalmış bebegın kaç haftalık balık hapı kulanabılırsn doktoruna soyleıp ıştah açıyor hemde bebeğe cok güzel kılo aldırıyor
Sekr5 Sedefd canım ben her sabah keçiboynuzu pekmezi ile cevizi karistirip kaşık kaşık yedim 2 haftada 1 kiloya yakın almıştı mutlaka dene
Sedefd Happybsrn inanın üzülünce dahada etkileniyor insan üzmeyin kendinizi sizde deneyin yazılanları. 🌸 Şu an kaç kilo
GulcanYvz Happybsrn benimde öyle 2haftaya Doğuma alacaklar 35 haftalığım yok almıyor 185 gram almış 1 haftada her şeyi deniyorum yapı meselesi demek
Sedefd 277Sedaaaaaa sütü ayrı muzu ayrı tüketsem de faydası olur mu acaba kuruyemişi de aralarda falan ya benim afedersiniz ama bu ara sürekli istifra ediyorum maalesef 😔
Happybsrn Sedefd deniyorum günde iki muz,iki bardak nesguikli süt, meyveler kuruyemiş yumurta kaşarlı tost fln yok yani az
2096 Ballı süt bildiğim en kilo yapıcı şey çiğ badem ceviz fındık muz kaşar peyniri portakal pekmez de çok önemli çok kilo aldiriyomus canım bildigim kadarıyla bunlar var