Dilanalkn Gamze-38 38+4 benimde midem bulanıyor ve belimden ufak sancılar geliyor düzenli olmadığı için gitmedim ama akşama sıklaşırsa gideceğim 🙄
busra_trhan Gamze-38 34 haftalik hamileyim aynı şeyler bende var ama kusmadim sadece bulantı baş dönmesi var
Ebru-009 35+3üm aşağıdan ağrı hissediyorum. Tedirginim. Yani nisan yada su gelmedi bicak gibi bacakla rahmin birleştiği yerden ağrı giriyor yada karnımda aşağıya doğru hareketlilik var ne yapsam bilemedim. Tecrübeli olan varmi?
Ebru-009 Ebru-009 nisan yada suyum gelmiyor. Bu ağrı bir haftadır ara ara var. Ama cocuk büyüdükçe baskı arttıkça ben korkuyorum. Çarşamba kontrolüm var. O yüzden beklesem mi diyorum.
Damlataha Gamze-38 yaa bende bı soru sorabiliryim☺️ 35 hafta bitti bizim doktor her an doğum olabilir bebek hafta olarak ilerde dedi üç günde bir nst ye çağırdı ama bugün çok belim ağrıyor acaba bu doğum belirtisi olabilirmi 😁
busra_trhan Damlataha kaşık ağrın varmi birde adet ağrısı benzeri agri ben bu şikayetlere geldim nst de sancı cikti
Damlataha busra_trhan kasik ağrım var evet özellikle yürürken yada oturduğum yerden kalkarken çok ağrıyor.pazartesi tekrar gircem inşallah nst ye ama belim fazla ağrıyor
Damlataha busra_trhan şuan maalesef hem eşim evde değil hemde iki çocuğumda uyuyorlar mecbur pazartesiyi beklicem