Melek2424 181019 ikisi devlette biri özelde yaptırdım canım işallah bu ay iyi olucak çalışmalara başladım herif kaçıyor benden 🤣🤣🤣
Melek2424 Mom545441 bi iyice düşün cano başka hastaneye gelmiyormuuu doktor başka yerde anlaşması yokmukiiiii
Ozlm0616 Melek2424 tamm canm .sabah doktora dedimki gebelik yok diyorsnz madem ozman sökturücu iceyim dedim hayir icme bir hafta daha bekle dedi☺️
Melek2424 Burcu0707 olmadı adet oldum kadına diyorum ne yapmam gerekiyor diyom bna agrı kesici iç başkada birşey demedi birdahada gitmem ona zaten
Burcu0707 Burcu0707 Ozlm0616 gebelik testi dene yarin bak koyulastigini cizgi ciktigini gorursun duam seninle1😍
yigitinannesiiiii Melek2424 canım dış gebelikte zaten belli bi noktaya gelip düşüş oluyor beta hcgde umarım tanlış sonuçtur yanlış değilsede üzülme burda çoğu arkadaş bu durumu yaşıyor 1-2 ay sonrasında tekrar bebişleri oluyor sende sıkma canını
Melek2424 Ozlm0616 erken ya az bekle içme birşey ben adetime iki gün kala yaptım iki çizgi çıkmıştı sonrada 3gecikme oldu iki net çıktı sonrası hüsran bitti allahım işallah size nasip olur kuzum