Hayalimdekiseruven
Ayni durumdayim 1.5 parmak kadar aciklik var dedi bugun muayene oldum cok merak ediyorum ne zaman dogum baslar ama muayene sonrasi sancilarim daha cok olmaya basladi sadece cok siddetli degil bakalim bekliyoruz🤷🏻♀️ Hava bukadar soguk olmasa yuruyus vs yapcamda sadece evde squat yapabiliyorum simdilik birazda apartmanin merdivenlerini inip cikiyim bakalim
2cm açılma
Hayalimdekiseruven açılmaya bence alakası yok 37 haftamdan beri 1 cm 2 cm acilmam var 41 haftaya giricem hala aynı bu hafta bıkmadılar ama 3 cm olmuştur
Silacinar haftada bir cm 😂
Boesie benimde muayene sonrası çok oldu rahatsız hissediyorum kendimi
Hayalimdekiseruven 2 gun sonra yaptm Bn 🥰
GamzeBaz darısı başıma kaç haftalıktiniz
Hayalimdekiseruven ikinci doğumum olacak bana da 2 cm dediler hızlı ilerlemesi lazım ama hala aynı. Sancı yoksa açılma hızlanmaz. Sancı ve suyun patlaması hızlandırıyo açılmayı
RedFlower muayeden sonra ağrınız arttimi
Hayalimdekiseruven ben de bugün çatı muayenesi oldum ve ağrılarım başladı. Adet ağrısı gibi. Tekrar acile gittim sancı yok geri gönderdiler . Siz de nasıl durum 39+1 im
Hayalimdekiseruven biraz belim ağrıdı lekelenme falanda oldu ama devamı gelmedi. Seninkini tetiklemiş olabilirler belki bende etkili olmadı. Sancın varsa düzenli gelen açılman artar yavaş yavaş
RedFlower tmm çok teşekkürler
Hayalimdekiseruven ben suni aldim oyle yaptim 11 de başladı 4 te dogurdum
H_M_Poyraz17 42ye kadar vermicem dedi
Hayalimdekiseruven 38+2 de doğum oldu 2865 gram bebek 🥰