haticerabia45 Elifcee991 21 haftadayim bulantılarım tiksinmelerim geçmediği için aynı kilo ile yerimizde sayıyoruz hala 🤦🏻♀️😂
Yasminmercan Elifcee991 25 haftalığım hamile kaldığım kilodayım . 69 la kaldım 5 kilo verdim sonra verdiğimi aldım şuan 69 um yani
dilaaaraozturk Oz4 26. Haftadan beri kusmam başladı büyük ihtimal o yüzden almıyorum bebek alıyor ama nasıl oluyorsa
Oz4 dilaaaraozturk maşallah size bende 26 haftaya kadar kustum kilo almamıştım kilolu hamile kaldığım için doktorum kilo almama çok kızıyor :( benim iyiliğim için her şey tabiki ama … Kilo almamak için ekstra yaptığınız bir şey var mı ?
ElmasAksoy1 24 hafta 9 kilo aldım ama hiç umursamıyorum 😄 özgürce yiyebilmek çok güzel ne de olsa hamilesin kimsenin gözüne aldığın kilo batmıyor
Bbbbs Elifcee991 merhaba doğuma bir gün sonra giricem alınan kilo toplam 13 ve 55 ile hamile kalmıştım…umarım çabucak eski kiloma dönerim🙄
-Esssrrraaa _101422_ ilk 6 aya kadar ayda 1 kilo 6.aydan sonra ayda 2 kilo.Bu rutin denen cumle.çok kilo almamissin ki boşver ebeyi doktoru dinle canım.Moral bozuyorlar ancak.