Egeayse 38+.0. Haftadayim bugün doğumum var ve toplam 12.400kilo almışım sadece kızım beslenmiş hamurdan elimden geldiğince uzak durdum gazlı içeceklerdende kilo alsın die sağlıklı beslendim muz,bal,avakadove süt karistiril içiyordum her gün
Seross10 Elifcee991 doğum yapalı 2 ay oldu. Gebeliğimde 6 kilo almıştım. Doğumdan 2 gün sonra tartıldığımda 9 kilo gitmişti 😀😀😀
Aysekalkan Seross10 ödenmiş demekki bende büyük kızda 59kilo ile başladım 89la bitirdim 🤭doğumdan sonra 40gun sonra falan 63kilo oldum geri a artık derilerin gerideydi nasıl açtırdı heryerim patlamaya hazır dev balon gibiydim
kizininannesi Zero0 emzirdim ve korona oldum bol su içtim ter attım herald ondan gitti başka birley yapmadım ama dün tartıldım gri 2 kg almışım çünkü çok tatlı çikolata yiyorum 😂
ZNADA Yazalım bakalım ☺️ 25+6 8 kilo aldım,Allahım sen doğumdan sonra aldığımız bu kiloları yok et,vereceğimiz kiloları kilo almak isteyen arkadaşlara devret,amin 😂
Burcu-112 Zero0 bişey yapmadım ekstra bebeğimin sağlık sorunu var sanırım üzüntüyle gitti bişey yiyemedim
durumoms2 Elifcee991 11+4 üz 🥰 . 64 kilo ile hamile kaldım bulantılarla 2 kilo verdim yine bulantıları bastırmak için karbonhidratlı beslendiğim için 2 kiloyu geri aldım şuan yine 64 teyim. Ama şu bulantı ve kusma geçse de sağlıklı beslenmeye gecebilsem artık bunaldım 😐
Aysekalkan 13haftaligiz 3ayi bitirdik çok şükür kilo almadım benim maksimum 5 7 kilo almam lazım kilo almayacaZ inşallah şimdilik süper gidiyo şeker hastasiyim saatle ve 6kez yiyorum verdikleri listeye uyuyorum
Aysekalkan 5ci aydan sonra 5kilo almaliymisim.sadece😥insalalh başarabiliriz bı endokrin tartıyı bı kadın doğum grm hem sanki altın dartiyolar🤭tartıya çıkarken kalbim duracak 😤