RaYaRY Lemos 22 haftayı doldurduk bugün 23 geçiş yaptık dün doktor randevumuz vardı bebek baş çevresi 23+3 çıktı ilerden gidiyormus sizin bebek başının ölçüsü kac acaba
Siracinannesi Lemos 23. Haftadayiim bende ☺️ ağırlaşmaya başladım galiba bugünlerde çok halsiz yorgun hissediyorum kendimi bide midem aşırı yanıyor zor uyuyorum 🙄 senin nasıl gidiyor canım 🥰
Buglem123 Lemos 22+1 den selam 💕 ikinci gebeliğim hareketlerini çok net hissediyorum güzel geçiyor gaz sıkıntı yaşıyorum onun dışında birşey yok ☺️ sizin ki nasıl geçiyor ..
Lemos RaYaRY ben Pazartesi gidicem 1 ay oldu gitmeyeli bakalım. Fırsat bulamadım bir türlü umarım herşey yolundadır :) tetenoz aşısı oldum. Bir ay sonra tekrar olucam
Lemos Siracinannesi benim de güzel sorun yok suan şükür. Geceleri varlığını hissediyorum. Hareketlerini hissediyor musunuz. Benim ilk olduğu için sanırım hala hissedemedim :)
Siracinannesi Lemos benim ikinci hamileligim ama ilkinde bende çok geç hissetmiştim normaldir endise etmeyin bunda 17. Haftamdan beri hissediyorum 😂 çok hareketli diyor doktorda zaten hiç durmuyor benimki 😅 cinsiyeti belli mi 😍
Pembekurdele Lemos ben 18. Haftadan beri hissediyorum ilk gebelik ve ikizler şuan 22. Haftadayiz disardan görünüyor hareketleri pit pit atiyor 🙈
Lemos Siracinannesi evet erkek 👶💙 geceleri sağa sola dönerken hissediyorum varlığını sadece :):) sizin ne cinsiyeti
Siracinannesi Lemos benimde erkek canım 🥰 anca anca hissedersin sonrada yerinden çıkacak gibi oynuyorlar 😂😂
1canibrahim Gulusuguzell canım ben 23 haftamda hissettim. 22 hafta tam anlam veremiyordum. Haftaya hissedersin bende senin gibi diyordum. Benim de erkek.
Nermin_nur1 Lemos 21+1 olduk bugün hareketleri hissediyorum çok şükür şu anlık büyük bi sıkıntımız yok ama arada ağırlar oluyor tabi bel kasık vs sağlıcakla kucağımıza alalım inşAllh hepimiz❤️
Duygugvn1 Haftadayız bizde pazartesi 22. Haftamıza giriyoruz 🌸 benim ilk gebeliğim ama çok erken hissetmeye başladım ama bizim kız aşırı hareketli bu hafta eşimde hissetti tekmesini ilk defa 😅 gündüzleri hissetmiyorum ama geceleri aşırı net herşeyi 😄
ikizlerinannesi97 Lemos 00:00 itibariyle 22 haftalık oluyoruz 2.gebeliğim benimde 16 dan beri hissediyorum geceleri hissederdim uzanınca 1 haftadır gece gündüz hareket halindeyken bile hissediyorum artık 🥰 artık agırlaşıyorum yavaştan hareketlerimde yoruluyorum
Hakanbuse Lemos neden ben de 21 haftaligim karnimin videosunu cekip annemlere atiyorum tekmelerini herkes net bi sekilde ayirt ediyo
Sweetbabyy Lemos 32+2 haftalığız miğde yanmam çok arttı ara sıra bulantım oluyor bide uykuda huzursuzluk oluyor onun harici çok şükür iyiyiz🤲🏻