Busakts Bsraersn yaaa benim de bebek iri gidiyor size doğum için bişey dediler mi böyle giderse normal zor olacak gibi geliyor bana
Busakts bhalclk peki normal mi dedi doktorunuz benim de 3 hafta gibi önden gidiyor 32 hafta gibi gideceğim çok merak ediyorum
Sekr5 Gzm23 bana da öyle dedi canım 3 e yakın doğar dedi ama canını sıkma sağlığı yerinde olsunda biz doğduktan sonra sütle kilo aldiriiz insAllah
Molika Gzm23 anladım canım benimki biraz kotkuttubeni yani şunu ye söyle yap yoksaciger geliştirici yaparız falan dedi
Gzm23 Sekr5 tabi canım benim kiloya asla takılmıyorum tabi ki kiloları kötü değil zaten dediğin gibi doğumdan sonra da sütle falan hallolur yeter ki sağlıklı olsunlar 😇
Gzm23 Molika var Ben öyle lafı pat diye söyleyen doktoru sevmiyorum mesela benlm doktorum da gelişme geriliği riskim vsr bana böyle demek yerine biraz zayıf bebek olacak diyor Emin ol çok rahatlıyorum 😇
Molika Gzm23 birde benim ailem ve eşimin ailesi duyunca çok telaş yaptılar şimdi sürekli iki taraftan baskı ye ye ye diye 1 hafta sonraki kontrolde 2 kilo almışım düşün canım o kadar çok yemişim ki 🥴bebisse sadece 200 grmcik
Gzm23 Molika ayyy baskı da kötü bir şey yaa valla kendini çok sıkma yiyeceğim diye bunalıma girersin valla ayrıca bebek alacağı kiloyu alıyor emln ol 😇