Sekr5 Molika Çarşamba günü kontrolüm var canım 38 haftalık oluyorum çatı muaynesi felan yapmadı hicbirsey soylemedi o gün söyler heralde bende bilmiyorum ki
Merveb46 Mia23 35.haftada 4 kilodan bahsediliyor 38-39 değil İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alır bebeğini çünkü gerçekten biraz fazla
Molika Sekr5 hayırlısı olsun canım bizimki sezeryan 39.haftaya kadar beklerim dedi senin normal olursa 40 a kadar bekleniyor genelde belki biraz daha büyür ikimizinki de
Eda_Esen bhalclk Oyy maşallah ne doğuracan sen bacım tosuncuk olmuş maşallah doktor doğum ile ilgili ne diyor peki
M_kemal Molika Bebeğin kilosu tamamen yapısal. Anne ya da babaya çekiyor. Rahat olun. Her bebek kendine özeldir, kıyaslayıp üzmeyin kendinizi olur mu? 🌸
mrvkrr GulcanYvz hiç üzülmeyin herşey yolundaymıs cok sükür sağlıklı bebeğiniz haftada 150-200 gr alıyorlar zaten 185 almıs annesi ne kadar güzel masallah siz güzel beslenmeye devam edin 🙏🏻
Menengic Mihriballim bende ssvd istiyorum ama yapacak doktoru bulamadım henüz. Siz nerede yaşıyorsunuz
Molika nisan78 üzülme canım keşke benim ki de 3 kilo gibi doğsa 3 kilo çok küçük değil tabi gönül ister 3.500 olsun ama