Ulkermadn Esra-52 Şuan 35+2 yiz. 37ye gün verdi doktorum. 4 nisan da. Bebişler de iyiler çok şükür dün gördük 2750 2560 kiloları
twinboymama fulyaablaoluyor ben ilk ultrasonda keseyi gördüm bebek yoktu henüz erken gitmişim geç döllenme olmuş. 2 hafta sonra kalp atışı duymak için gittiğimdeyse tek kesede 2 bebek gördük. o zaman adet tarihime göre 7+5 ti ama ultrasona göre 6+6
twinboymama Esra-52 12+4 çok şükür. bugün kontrol var nasipse. bi de cinsiyet gösterseler şöyle net bi şekilde memnun olurum 😅
twinboymama Ulkermadn merhaba arabadan memnun musunuz. henüz kullanmasanız da kalitesi duruşu nasıl? trendyolda 10.000₺ nin üzerinde htta 15e yakın. kaliteli, çok uzun süre kullanılırsa düşünüyorum ben de
Ulkermadn twinboymama henüz kullanmadık evet ama set olarak almıştım ben pusetler le birlikte en saglam araba cidden cok kaliteli uzun seneler kullanılır bir araba çok hafif bir kere. Biz kadın başımıza rahatça süreriz. Cok kaliteli hafif kullanışlı katlanınca küçük kalıyor
twinboymama Ulkermadn teşekkür ederim. şmyle 9-10 olsaydı hiç düşünmezdim 14-15 e biraz acıyorum sanki 🤐
Esenasel Esra-52 33 olduk ve tükendik artık diyebilirim karnım olmuş iki metre çift yumurtayız bu arada