Rehile Mavimor hayır değilmiş 1gün yatış veriliyomuş Çoçuğa başka.tetkikler yaparlarsa ek yansır bunu yine konuşcam ama bana öyle dendi malesef
Mavimor Bu hafta ben de 3800 diye fiyat aldım 1 gece yatış 1 refakatçi ve ameliyatla birlikte olan fiyat.
Mavimor Duygu_hiraysima tüm odalar aynı tek koltuk bar dediler. Ben dedim de büyük koltuklu odalar varmıs diye. Yok hepsi standart denildi
syhnbebek Rehile bende yanıt gelirse bekleyeyim Burda ☺️ Foto çwkimi yapıyorlar mı ne kadar ameliyata eş girebiliyor mu
Lastromance syhnbebek ameliyata eş alinmiyor en azından benim doktorum almıyor cnm.Foto çekimi yeni bı uygulama evet var artık oda süsleme falan hepsini yapıyorlar broşür görmüştüm hastane de ama fiyat hiç konuşmadım.
Mavimor Rehile diğer doğumumda fiyat neyse o alınmıştı. Yine aynı olur diye düşünüyorum. Direk gidip yatış yapıyosun ameliyata alınıyorsun o gün tahlil test durumu bişey olmuyo hatırladığım kadarıyla. Ekstra durumu çıkanlara mu yapılır bilmiyorum
Rehile Mavimor teşekkür ederim 🥰bebeğin işitme kontrolu vs olmuşmuydu o zaman bazı hastaneler doğar doğmaz yapıyo
Mavimor Rehile sabri laçin doktorum. Yok topuk kanı alınıyor bebeğin ilk izlenimleri hem ameliyathanede hem odada çocuk doktoru tarafından yapılıyo. Onlarda bi ekstra çıkmıyo