Sblbsr serifealadag kaşım, başım,ellerim,belim,bacaklarım,ayaklarımın altı bile kaşındı ama şu anda yok acaba böyle geçen birşey mi yoksa devam edermiydi Doktora ne söylemem gerekir kaşındım mı demeliyim
serifealadag Sblbsr Evet kaşındığınızı söyleyin. Başlarda az az oluyor ama daha sonra kaşıntı dereceleri artıyor. Kanınıza bakıp ilaç tedavisi uygular. İlerlemeden önüne geçilir en azından ☺️
Dark Sblbsr yeni başladıysa sabahı bekleyebilirsiiniz. Doktora kaşıntıniz olduğunu söyleyin o zaten değerlere bakacaktır. Koleztaz ise de endişe etmeyin 37+0 dan sonra doğum başlatıyorlar genelde haftaniz yakın. Belki de alerjik bir durumdur
Sblbsr Dark evet kan aldı doktorum 13.30 da mesaj at sonucuna bakalım ona göre yarın da çağırırım dedi inşallah çıkmaz birşey ilaç verdi kaşınma başladığı an içmem için
Merve234 Minikkusummmm sizin kaç çıktı alt değeriniz benimde 53 çok yüksek değil ama çıkma ihtimali var
Minikkusummmm Merve234 70 çıktı. Safra açlık asitleri ve karaciğer usg. Çektirdim onların sonucuna göre Dr. Gidicem ilaç mı verir napar bilemiyorum ama bnde korkuyorum
Merve234 Merve_bolat 26 haftalık hamileyim Alt değerim 53 çıktı. Doktor yağı tüketimini azalt dedi. Hâlbuki kızartma vs hiç yemedim hamilelikte. Yüksek değil ama korkuyorum bende ya çıkarsa diye
Nur234 serifealadag şerife hanım sizin safra asidiniz kaçtı değer olarak ben doktora gözüktüm ama şuan kontrollü ilerliyoruz
Dark Nur234 benim 35. Haftanın sonu idi. 37+0 a kadar bekleyip doğum yaptım. Siz baktirdiniz mi degerlerinize
Bktdmrl Ya benimde iki gündür kaşıntı başladı. Öyle aşırı bir kaşıntım yok ama akşamları heryerim kaşınıyor sadece elim ayağım değil acile gitsem ordan bakarlar mı yoksa normal bir randevu alıp aç karnına mi gitmem gerekiyor. Hafif kaşıntılrım var döküntü şeklinde değil bir kızarıklık felanda olmuşmadi ama güzelde kaşınıyorum.
Dark Bktdmrl yani yarına randevu alabileceksiniz eğer bekleyin. Ama alamayacaksınız gidin baksınlar ne olur ne olmaz Kaç haftalık hamilesiniz
Nur234 Dark değerlerime baktırdım safra asidim 18 şuan doktor çok tedirgin olmamamı söyledi sizin safra asidiniz kaçtı hatırlıyor musunuz ?
Ceylin680 Merve_bolat skntisiz olmaz 30 haftadan sonra el ayak kaşıntısı gecmez ve zorlar demir kan hapı kullanmadığın halde siyah ishal ve ishal genelde geçmez.zaten testlerde anlaşılır doktor sıksık kontrol eder .belirti yoksa yoktur.