Murgul Merve_bolat safra asiti diye yazıyor direk enabızda her doktor her hastanede bakmıyor bilmiyor onu
Murgul serifealadag Kolestaz olunca hep geceleri artıyor sanırım burda okuduğım kadarıyla. Rabbim yardımcınız olsun kaç haftalık hamilesiniz Bende kan verdim bugün. Sağlık ocağı safra asitlerime bakmıyor tabi. Alt ast normal çıkar inşaallah
Afro-dit Merve_bolat İnternete sakın aldanma 8.ayima girdim başladı 38+6 da doğum oldu doğum olduktan sonra değerlerim düştü şuan yapman gereken doktorunu dinlemek kontrollere gitmek yumurta kızartma türü hamur işi yememek kaç haftalık hamilesin
Merve_bolat Afro-dit 35+4 haftalık hamileyim 37 haftaya kadar hastanede gözetim altında kalmam gerektiğini söylediler 37 haftada suni sancı ile doğum veya sezeryanla doğum olabilceğini söyledi doktor
Nur234 Afro-dit sanırım bana da yarın teşhis konucak olabilir , sizde hastanede yattınız mı? Doktor neler önerdi ?
Afro-dit Nur234 ben hastanede yatmadım usaactive diye bir ilaç kullandım kaşıntım hiç geçmedi en son değerlerim 2 ve 3 katına çıkınca çatı darlığindan sezeryana alındım
Afro-dit Nur234 ben ön çatı kemiğinin içe doğru basık olmasından dolayı sezeryan oldum doktorum sonu sezeryan olur boş yere o sancıyı çekme dedi sezeryan için yatış verdi normal doğum yapan da vardır belki bu durumdayken en iyisini doktor bilir
Sblbsr Merhaba hanımlar benimde bir saattir kaşıntım var aslında post açmaya gelmiştim ama bu posta denk geldim yarın sabah 9 da randevum var ama şu an biraz tatlı tatlı kaşınıyorum 36+1 olduk sizce ne yapmam gerekiyor sabahki randevumu mu bekliyeyim yoksa şimdi hemen mi gideyim bundan önce 3 kaybım var ama hiç bu haftaları görmemiştim her yerlerim kaşınıyor
serifealadag Sblbsr Eğer kaşıntı ellerde ve ayaklarda varsa büyük ihtimalle Kolestaz olmuşsunuz. Merak etmeyin kontrolde kanınıza bakılır ve ilaç verilir herşey düzelir. ☺️
Dark Sblbsr yeni başladıysa sabahı bekleyebilirsiiniz. Doktora kaşıntıniz olduğunu söyleyin o zaten değerlere bakacaktır. Koleztaz ise de endişe etmeyin 37+0 dan sonra doğum başlatıyorlar genelde haftaniz yakın. Belki de alerjik bir durumdur
Sblbsr serifealadag kaşım, başım,ellerim,belim,bacaklarım,ayaklarımın altı bile kaşındı ama şu anda yok acaba böyle geçen birşey mi yoksa devam edermiydi Doktora ne söylemem gerekir kaşındım mı demeliyim
Brc_happy serifealadag Merhabalar peki bu karaciğer kan testleri için vs dahiliye bölümüne mi gidiliyor? Çünkü benim kadın doğumcumun özel muayenesi var 🤔