Nergizzzz Yanne rica ederim canım 🙂 bebeğin kilosu Sağlığı yerinde olsun da bizim aldığımız kilolar bi şekilde gider diye düşünenlerdenim açıkçası
Nergizzzz Yanne seviyorsan badem ceviz fındık falan de yemeye çalış hatta muz falan da ekle karman çorman bişey olmuş oluyor ama yeniliyor 😊
Yanne Nergizzzz seviyorum özellikle çiğ badem yiyorum canım🥰 muz da 2 günde bir yiyorum çünkü şişkinlik yapıyor. Sizin haftanız kaç
Beno Yanne kesinlikle pekmez tahin hatta doktorum bana yeme dedi 😂😁 hizli kilo aliyordu bebek şimdi normal çok sukur
Beno Yanne dene faydasını görürsün.yarari varmı bilmiyorum ama ben kaşar peynir,bol sebze özellikle mor lahana roka beyaz lahana havuç meyveleri ve kırmızı eti çok tükettim hiç kilo almadım hep bebeğime gitti bilgin olsun 😘
Yanne Beno deneyeceğim canım havuç yiyorum bende hergün mutlaka. Sebzede yiyorum da daha da dikkatli tüketmem gerekiyor demekki. Teşekkür ederim 🤩
Soncul Yanne ne bulursan ye kilo alcam diye süşünme benim 21+3 ken 500 gr dı 10 kilo aldım ama hala yiyom yoğurt süt meyve yarayan şeyler
Yanne Soncul kendi kilomu düşünmüyorum canım zaten tek bebekte sıkıntı olmasın kiloyu sonradan veririz maşallah sizede 🥰
Soncul Yanne lahana havuc sebze demişlerde onu diyet yaparkende yiyoruz yani pek bebeğe yaricagını zannetmiyorum et süt yumurta yogur et daha çok yarar bebeğe muzda çok tüketme kabız yapar
Yanne Soncul evet tüketemiyorum o yüzden et mercimek kaşar kuruyemiş tüketicem özenle işe yarar umarım teşekkür ederim ☺️
Nergizzzz papatya56 ben yedim dediklerimi bolca faydayı o mu sağladı bilinmez ama maşallahınız var yani 😊
papatya56 Nergizzzz 30+4 haftalıgım dün gittim 1410 37 cm doktorum haftasıyla uyumlu dedi bana az geldi serklajlıyım erken dogum riskim var kilo alsın istiyorum