Yanne Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim. Herşey yolunda çok şükür sadece 21+5 olması gerekirken 21+0 ile uyumlu bebeğim 400 gr. Ne yesem haftasını yakalar sizce kilo aldıran şeyler neler?
-MinikveAnnesi- Yanne Birsey merak ediyorum Detaylı ultrasona her hamile giriyor mu yoksa doktorun gerek gördüğü hamileler mi giriyor sadece
Zma Yanne kilosu 21 e gorede iyi bence .ama yinede tereddüt ediyorsan pekmez ceviz yumurta muz bebe bisküvisi ye .
Nergizzzz Yanne sağlıksız falan diyen çıkacaktır elbet ama ben süte karıştırılan toz nesquik ve bebe bisküvisini çok yedim kilo olarak da bebeğim maşallah çok çok iyi bi dene istersen
Gzm-- Hamurisinden oldukca uzak durmaya calisin,hergun peynir zeytin yumurta sut yogurt meyve (muz mesela) sebze,bal tereyag ceviz badem dogalindan ne varsa yemeye calisin😊
Yanne Gzm-- ceviz yiyorum sürekli aslında ama bu dediklerinize daha dikkat edeceğim teşekkür ederim 🥰
Ballmom22 Kaşar peyniri muz ve ceviz çok kilo aldırıyor ama yoğurt pekmez süt yumurta gibi şeyler yemeyi de unutma ☺️
Yanne Ballmom22 kaşar yiyorum sürekli hatta peynir sürekli canım istiyor. Daha da düzenli beslenicem umarım iyi gelir teşekkür ederim 🥰
Yanne -MinikveAnnesi- her hamile giriyor. İsteğe bağlı diyebiliriz aslında ama doktorlar genelde öneriyor
miyopmom Kizlar ben yumurta yiyemiyorum migdem cok bulaniyor yumurtayi hic seven biri degilim en son o kadar tiksinerek yedim ki kolumda alerji gibi seyler cikti onun yerine ne yiye bilirim
Yanne miyopmom canım doktorlar genelde zorlamayın diyorlar ama mesela krep yap ye içine kır yumurtayı kek yap ye içinde yumurta var o şekilde de alırsın vitamini. 20. Haftalarda tiksinmeler geçiyor genelde haftanızı bilmiyorum ama
miyopmom Yanne ben 28 haftaligim normaldede sevmiyorum yumurtayi ama hamileyken zorluyorum ilk cocugumda yiye biliyodum bi sekilde ama bunda migdem hic bi sekilde almiyo agzima koymamla tiksinmem bir oluyo
Yanne Nergizzzz denicem onları da evet canım ama sanırım anneyede çok kilo aldırıyor onlar bir süre deneyeceğim umarım işe yarar teşekkür ederim 🤩
Nergizzzz Yanne rica ederim canım 🙂 bebeğin kilosu Sağlığı yerinde olsun da bizim aldığımız kilolar bi şekilde gider diye düşünenlerdenim açıkçası