Semaa12 Gulcingezer ya bilemiyorum internette erken gebelik testinde bu kadar hayalet çizgi çıkmaz yaziyodu
ElmasAksoy1 Semaa12 heveslendirmek gibi olmasın ama benimde bütün adet belirtilerim vardı 4 gün gecikti test yapmıştım hamileyim suan ınsallah sizde hayırlısı ile hamilesinizdir Semaa12
Gulcingezer Semaa12 cok yeni oldugu icin oyle cikar benim ilk gebelikte boyle cikmisti daha silikti hatta
Deletedmom727271 Semaa12 silik çıkar canım önemli olan regl geçtikten sonra yapılan test. Sabah uyandığın ile yap bir test daha 😊
Semaa12 Deletedmom727271 bunuda bugün sabah ilk uyandığımda yaptım erken gebelik testinde bu kadar silik çıkması normalmi sanki çizginin gölgesi gibi duruyo
Gulcingezer Semaa12 hic alakasi yok benimki gorunmuyodu isikla bakiyodm ne kdar yeniyse o kdar silik cikar kan ver orda ogrenirsn net zten
Deletedmom727271 Semaa12 çizgi var canım görülüyor ama sen yine bir iki gün sonra yine yap çok farkediyor inan. İnşallah vardır 🤲🏼
Gulcingezer Semaa12 cnku bariz belli yani o cizgi ben kendi eski ogrendigim testi sana ataym da bak ben burdaym diyo su an seninki bn kaybettim ama sen ins saglikla kucagina alirsn🥺
Gulcingezer Semaa12 https://resimyukle.io/j6jgYVg323.link bak boyleydi goremiyodum bile Allahim ins tekrar yasatir🙏🏻