kubra3rkan ya öncelikle alacak nefesi varsa bu dünya da hiçbir şey önemli değil o bebek doğar büyür ve Yaşar Allah’ın izniyle 🥰 benim tavsiyem hiç üzülme bebeğin büyükmüş çünkü haftası da iyi çoğu organı gelişmiş durumdadır onun haftası 30 gözüküyor olsa bile çok çok iyi bence en azından. Benim bebeğim 24+5 de doğdu ki doğmadan önce ciğer geliştirici iğne vurdular bana ona rağmen 3 aydır makineye bağlı yaşadı nefes alamadı şimdi bir kaç gündür kendi nefes alıyor 1020 gram doğdu 800 grama kadar düştü şimdi 3510 gram :) beyin kanaması geçirdi çünkü damarları tam gelişmemişti 24 haftalık bebeklerde oluyormuş zaten organları gelişmediği için.. sonra gözlerinde sorun çıktı tam gelişmemiş gözleri dediler lazer yaptılar. Sonra kalbinde delik vardı ilaçla kapatamadılar 1500 gram olduğu zaman ameliyat oldu kalp ameliyatı düşün.. sonra çoğu kez enfeksiyon geçirdi sürekli 10 günlük antibiyotik tedavisine başladılar bir ara ciğerleri enfeksiyon kaptı bi ara kortizon başladılar bir kaç kere kan verdiler oksijeni az dediler neler neler yani ya sen üzme kendini hiç erken doğum olursa bile küvezde kalır o kesin ama çoğu riski aşmış kilo ve haftasından dolayı 👍 o yüzden korkma Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz inşallah sen üzülme bebek direk hisseder