sinemkayaaa Gulcin98 rabbim bidaha ayrılık gostermesin annesi Allah’ım bidaha evladın ile sınamasin inşallah gözünüz aydın olsun bütün kalpler bütün uçan balonlar size♥️♥️♥️♥️♥️🥰🥰🥰🥰🥰🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Aselsevde Gulcin98 Allah evladınızi size bağışlamış ne kadar sukretseniz az Rabbim bidaha ayırmasın inşallah 🙏🌸
Gulcin98 Aselsevde öyle gerçekten çok şükür Allah’ıma kavuşuyorum sonunda teşekkür ederim çok sağolun ❤️❤️
Duygugvn1 Gulcin98 tam bir savaşçıymış ❤️ Canını sevdiğim rabbim başka sağlık sorunu göstermesin inşallah 🙏🏻 🌸
Cellci Gulcin98 gözünüz aydın, ne güzel sağ salim kavuşmuşsunuz tüm olumsuzluklara rağmen. Allah bundan sonrasını hep iyi eylesin sizin için. 🙏
Civcivim000 Gulcin98 yaa ilk kez denk geldim ama inanılmaz mutlu oldum okurken maşallah bebişiniz çok güçlü🤲 Allah sağlıkla evinize geçmeyi nasip etsin 🤲
BesteKc Gulcin98 hayatta yaşayacağı tüm acılar bu kadarla bitmiş olsun, bundan sonra ayağına taş değmesin, hiç üzülmesin, bir daha hastane yolu bilmesin, size de çok geçmiş olsun allah kimseyi evladıyla sınamasın, bir daha başı bile ağrımasın inşallah 🥺🧡
Azizinannesi2 Gulcin98 çok şükür bundan sonra ayağına taş degdirmesin inşallah sağlıkla eve gecersiniz inşallah 🙏❤️🌼🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Gzm23 Gulcin98 çok sevindlm canım benlm sonunda şükür ki kavuşuyon sabrın Sonu selamet 💃💃💃😍😍😍😘😘😘😘🙏🙏🙏🙏
Kumpr Gulcin98 çok sevindim çok duygulandım ağlamam normal sanırım 🥰🥰 Rabbim sizi bi daha hiç ayırmasın ömrü uzun olsun sağlıkla büyüsün inşallah 🤲❤️❤️
kubra3rkan Gulcin98 maşallah canım çok sevindim. Kaç kilo kaç cm doğdu? Ben de şuan 32+4 hafta hamileyim, bebeğime kan gitmediği için beslenemediği söylendi şuan karnımda 30 haftalık görünüyor. Kilosu 1500 , boyu 39 cm. Bir dahaki hafta eğer kilo alımı gerçekleşmezse bebeğimi alacaklar erken doğumla. Çok korkuyor ve çok üzülüyorum. Yaşar mı yaşamaz mı diye çok üzgünüm. Acaba senin neden erken doğum oldu? Bebeğinde ne sıkıntı vardı? Benim bebeğimin suyu da azalmaya başlamış, yardımcı olursan çok sevinirim😔
Gulcin98 kubra3rkan ya öncelikle alacak nefesi varsa bu dünya da hiçbir şey önemli değil o bebek doğar büyür ve Yaşar Allah’ın izniyle 🥰 benim tavsiyem hiç üzülme bebeğin büyükmüş çünkü haftası da iyi çoğu organı gelişmiş durumdadır onun haftası 30 gözüküyor olsa bile çok çok iyi bence en azından. Benim bebeğim 24+5 de doğdu ki doğmadan önce ciğer geliştirici iğne vurdular bana ona rağmen 3 aydır makineye bağlı yaşadı nefes alamadı şimdi bir kaç gündür kendi nefes alıyor 1020 gram doğdu 800 grama kadar düştü şimdi 3510 gram :) beyin kanaması geçirdi çünkü damarları tam gelişmemişti 24 haftalık bebeklerde oluyormuş zaten organları gelişmediği için.. sonra gözlerinde sorun çıktı tam gelişmemiş gözleri dediler lazer yaptılar. Sonra kalbinde delik vardı ilaçla kapatamadılar 1500 gram olduğu zaman ameliyat oldu kalp ameliyatı düşün.. sonra çoğu kez enfeksiyon geçirdi sürekli 10 günlük antibiyotik tedavisine başladılar bir ara ciğerleri enfeksiyon kaptı bi ara kortizon başladılar bir kaç kere kan verdiler oksijeni az dediler neler neler yani ya sen üzme kendini hiç erken doğum olursa bile küvezde kalır o kesin ama çoğu riski aşmış kilo ve haftasından dolayı 👍 o yüzden korkma Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz inşallah sen üzülme bebek direk hisseder
Bebeeeeek kubra3rkan canım Allah’ın izniyle Yaşar hiç korkma 32 haftalık 1500 gram doğdu bebeğim 39 gün kuvezde kaldı çok şükür şuan 3.5 aylık olduk 🥰
ArdaveAsmininannesi kubra3rkan kuzum hiç korkma allahin izniyle bisey olmaz benim 1080gram dogdu 2 ay kuvezde kaldı şükür hiç bi problem olmadan çıktı şimdi 8 aylik düzeltilmiş hiç korkma yüreğini ferah tutt
elifcindoruk Gulcin98 o kadar sevindim ki anlatamam❤️ Ayrı geçirdiğiniz her bir gün güzelliklerle geri dönsün size dilerim. Önünüzde koca bir ömür var. Sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah🙏🏻