Ben Zeynep Kamil’den çok memnunum. Zeynep Kamil’le tanişmam 2017′de 20 haftalik gebeliğimde bebeğimin kalbinin durmasiyla başlamıştı. İlk önce Marmara EAH’ye gitmiştim. Bebeğimi kaybetmişim resmen beni azarladilar Marmara’da. 6-7 saat beklettiler, kanamam vardi çok şiddetli. Kurtaji orda olmayayim diye elinden geleni yaptilar. Diri diri kesiyoruz burada falan dediler. Sonra ağlaya ağlaya Zeynep Kamil’e gittim. O kadar güzel karşiladilar ki teselli ettiler beni acildeki hemşireler, doktorlar. Hemen işlemlerimi yapip yatisimi yaptilar. Zeynep Kamil’le olan hikayem boyle başladi. Sonra hep oraya gittim ve tahlillerimi, takiplerimi hep orada yaptirdim. 1 yil sonra hamile kalinca da oraya gittim hep asıl muayenelerim için. Oturduğum yerde bir özel hastaneye de gittim kalp atışlarını dinlemek için ama bebeğimi kaybedince özel hastanelere hiç guvenim kalmadi. Siz iyiyken bakiyorlar ama en ufak bir sıkıntıda ilgilenmiyorlar. Sonra kizimi orada doğurdum. Şu sn kizim 3 yaşinda. Gebe okuluna da gittim. kizima hamileyken. Tavsiye ederim Zeynep Kamil gebe okulunu. Şimdi de ikiz gebeyim ve perinatolojiye gidiyorum Zeynep Kamil’de. Oya Demirci’yi tavsiye ederim. Perinatoloji için önce kadın doğum doktorunun sizi sistemden yönlendirmesi gerekiyor. Herhangi bir kadin doğum olur, Z.Kamil olmak zorunda değil. Yoksa sistemden randevu açilmaz size. Sonrasinda da perinatolojiyi seçip oradan randevu alıyorsunuz. Perinatolojide randevu bulunuyor. Bazen bir gün sonrasi için bile bulabiliyorsunuz. Zeynep Kamil’de asıl doktorun yanında yani Oya Demirci prof. onun yaninda asistanlar oluyor evet ama onlar da anliyorlar her şeyden. Oradaki sistem öyle. Asistanlarin yaninda mutlaka uzman doktor oluyor. Sizi sirf asistana emanet etmiyorlar. En az yarim saat muayene ediyorlar. Özel hastaneden bile daha uzun sure bakiyorlar. Inşallah siz de güzel haberler alırsınız. Biraz uzun oldu kusura bakmayin. :))