Ormanmeyveli Gulibikkk ikili test sonucunuzda papp-a değeriniz kaçtı? Bakma imkaniniz var mi çünkü o degerinin yüksek olması da kalpte sorun olduğunun ihtimalini veriyormus
Ormanmeyveli kubraa28 bagirsakta parlaklık kanamaniz olduysa ondan olmuştur kistte zamanla geciyor diye biliyorum icinizi ferah tutun
Gulibikkk Ormanmeyveli düzeltilmiş Mom ve riskler yazan yerin altında pappa 2,71 karşısında 0,77 düzeltilmiş mom yazıyor. Anlamadım valla.
Gulibikkk Evinru Ense kalınlığı 3.4 mm. Hiç sormadım parlaklığın hangi tarafta olduğunu. Fark ediyor muymuş ki?
Ormanmeyveli Gulibikkk 0.77 değerini baz alıyorlar o zaman sizin normal ve endişe etmeyin inşallah geçer. Detayli ultrasona girdiniz mi
Gulibikkk Ormanmeyveli İnşallah geçer çok teşekkür ederim 🙏 detaylı ultrasonda kalpte parlaklık gördü doktor 😞
Gulibikkk Evinru O konu da bilgim yok ama bazılarında 2 tane parlaklıkta olabiliyormuş. İnşallah geçecek diye dua ediyorum parlaklıklarımız 🙏 siz herhangi bir test yaptırmayı düşünüyor musunuz? Fetal DNA ya da amniyosentez.
Evinru Gulibikkk yok canm doktorum onu aldrcanmi aldrcaksan yap dedi gerek yok sağlıklı olduğuna inanıyorum insanın içi rahat etmiyo arastryoruz ama başımıza gelcekse yapcak biseyyok bebeğimiz bizim ..ins geçer bizimde
Evinru Gulibikkk Ali ekiz var YouTube videolrn dinledim sende dinle gordunmu bilmiyorum parlaklıkta ilgili konsyo
Gulibikkk Ormanmeyveli fetal eko yaptırmadım ben daha doktor kontrolüne gittikten sonra yaptırmayı düşünüyorum.
Gulibikkk Evinru Bende sağlıklı olduğuna inanıyorum. İnşallah kucaklarımıza alacağız sağlıklı bir şekilde öyle dua ediyorum 🙏 sonra buraya yazacağız inşallah parlaklık geçti sağlıklı doğdu bebeklerimiz diye Allah’a sığınıyorum sadece 🙏