Meltem34 Merhabalar Yen'i katıldım.şuan 29 haftalık hamileyim 4. Gebeliğim çok şükür herşey yolunda ama ilk hamileliğim kadar heyecanlıyım☺️
Seyhan34 Meltem34 benimde 4 sezeryan olucak hala ilk defa hamileymişim gibi aynı heyacan aynı korku aynı merak
Esracim Meltem34 maşallah valla ben hamile değilken 3 4 tane yapcam diyordum ama şuan ikinciyi bile düşünmüyorum
UlkerOzer Meltem34 merhaba öncelikle sağ salim kucağınıza almanızı dilerm bebişinizi.. 4.seseryan sakıncalı diye duymuştum doktorunuz bununla ilgili ne dedi peki? Ben de sezeryanlıyım da o yüzden sordum
Harunnisa Meltem34 bende üçüncüye hamuleyim diger ikisinden daha heyacanliyim ayni korku hep var peki dorduncu dogum devlet kabul ediyor mu sizi beni ucuncu dogumu kabul etmedi bir hastane normalde gittigimde bugun kalp hastasiyim diye kabul etmedi
Meltem34 Esracim siz bilirsiniz ama çocuğunuzu bu hayatta yalnız bırakmayın en azından 1 kardeş olmalı
Meltem34 UlkerOzer doktorum bi sıkıntı olmadığını hatta o gün muayeneye gittiğimde sabah dördüncü sezeryanı olan bi hastası varmış gayet rahat geçti diyordu
Seyhan34 UlkerOzer benim doktorum benim için zor olucağını söyledi doğum evinde doğum yapamıyorum tabi eğitim araştırma hastanesine yönlendirdiler biraz riskli oluyormuş o yüzden
Meltem34 Harunnisa devlet hastanesine gitmedim şimdiye kadar bildiğim kadarıyla kabul etmiyorlar ve çok üstlerine vazife gibi ne gerek 4 çocuğa diyorlar
AyseFahriYalcn Harunnisa niye kabul etmesin öyle sacmalikmi var benimde dördüncü ben özele gidiyorum ama komşum bikac ay önce doğum yaptı devlette 4.sezeryan öyle bı hakları yok zaten bakmak zorundalar ama sıkıntılı falan olursa yani yoğun bakım falan gerekirse bebeğe ozaman yetersiz diye almaya biliyorlar
Seyhan34 Harunnisa devlet kabul etmedi diye bir şey duymadım ben olur mu öyle şey diyelim ki durumun yok napacan içinde mi kalacak çocuk çok saçma olduğunu düşünüyorum
Harunnisa Meltem34 evet laf soylemeleri cabasi banada kalp hastasisin neden cocuk yaptin diyor zaten bagliydi ben isteyerek mi yaptim olan cocuga geri git mi diyeyim tovbe yarabbi
Harunnisa Ya birde birsey sorucam hamileyken sezeryan dikis yerleriniz hafiften sızlıyor mu benim arada sızı oluyor normal mi acaba
Meltem34 Harunnisa dikiş yerlerimde hiç bi sıkıntı yaşamıyorum havalar soğuduğu zaman çok sızlıyor ama bu da normalmiş
Harunnisa Meltem34 yok sgukta degil suan az az sızlıyor soguktan degil hava cok sicak ama hamilelikten olabilir mi diye düşündüm
Seyhan34 Meltem34 benim ablam da 4 sezeryan oldu sonuncuda bağlattı en fazla 15 dk uzar farklı bir durum olmazsa
Meltem34 AyseFahriYalcn almak zorundalar evet ama abimin hanımı kabul etmediler İzmir'de araştırma hastanesinde yapmak zorunda kaldı manisa kabul etmedi
Harunnisa AyseFahriYalcn kabul etmedi ve sinoptali büyük hastane sonucta küçük bir hastane degil ilcesindeki hastane ucuncu dogumu kabul ediyor zaten neyse oyle dedi zaten ben kalp hastasiyim orada kesinlikle doguramam hasta oldugumu duyunca kontrole bile gelme dedi bana risk almak istemiyorlar dunde her zaman gittigim devlet hastayim diye gelme dedi hayir zaten özele gidiyorum bu ara cinsiyeti belii ogrenirim diye gidiyordum devlete ama kabul etmiyorlar
Anneyim Harunnisa karın büyüdükçe geriliyor dikişler benimde 3, üncü sezeryan ve aynı agrıyı sızıyı cekiyorumm hamileyken ama normalde cok şükür bi sıkıntım olmuyor oyle soguk falan sızlıyor dıyorlar ama benim şimdiye kadar hiç başıma gelmedi. Cok şükür
Ikinciyibekliyorum Harunnisa evet canim ayni şikayeti bende yaşıyorum ozellikle 30. Haftalardan sonra bebek büyüdükçe sızlama acıma oldu doktoruma sordum normal dedi. Vücudun orasi deforme oldu kesildi dikildi içerde muhakak yapışma olmuştur yani bebek büyüdükçe aşağı doğru düşüyor ya baskı yapiyor bunlar normal şeyler dedi 🤩