FHKK Kızlar kidste bi arkadaş ile tanıştık yarın kahveye çağırdı, yeni doğum yapmış 45 günlük bebeği var 2. Bu arada, ben hiçbir yere elim boş gitmem sizce ne götürmeliyim ? Ne alsam olur ? Kıyafet alamam çevrede mağaza yok 😬😕
ElfErk FHKK 50 lira para verebilirsnz, bir de kahvenin yanına bir tatl i ya da içecek bir seyler alabilirsnzz💕
Deletedmom623737 FHKK ne güzel yeni insanlarla tanışmak 🥰 pastaneden pasta alabilirsin aklıma başka bir şey gelmedi 😅
FHKK Bahar1508 Evet happymom’un bebek doğduktan sonra girilen sitesi. Zaten aynı mahallede oturuyoruz bayadır da konuşuyoruz onu geçtim bi kaç anneyiz ve herkesin bebeği evi kocası var 😂😂
Dbe24 Bahar1508 happymomun uygulaması oda orda bebeği doğmuş olan anneler bulunuyor çoğunlukla bebek hakkında bilgi alışverişinde bulunuluyor
hukukcuanne_06 Yapabilirseniz kek yapın🙂 ya da a101 falan varsa yakınlarda oralarda oyuncak vs oluyo ilk çocuğuna oyuncak alabilirsiniz, borcum tarzı her evin ihtiyacı olan bi şey denk gelirse ondan alırsınız. Benim çat kapı gidilen misafirlikte tercihim böyle oluyo🙂
hukukcuanne_06 FHKK tabi ki de iyi olur o yüzden ilk kek yazdım ama siz de hamile iseniz yapmak zor olur belki diye alternatif düşündüm 🙂 yemek falan yapsanız taşımak çok zor tekseniz
Bahar1508 FHKK bir de hediye kıyafet götürmeyeceksen eğer güzel çikolata veya kurabiyeler var kutu içinde kurdaleli felan yanına da meyvesuyu al götür
FHKK 1408 teşekkür ederim canım sakin bi yerde oturuyoruz o yüzden mağaza falan yok maalesef Bim A 101 var sadece 🤤