Esila75 BesteKc daha ne alacağıma karar veremedim nasıl birşeyle karsilasicagimi bilmiyorum çok tuhafim 😬😄🥰
Esila75 Syldz45 aynen valla insan düşünmeden yapamıyor çok tuhaf nasıl gecicek su doğum süresi çok merak ediyorum 😬🥰😄
Esila75 Nurcin o bendede çok oluyor canım doktora sordum da olur öyle dedi bende çok korktum çocuk cikicak gibi yalnız nasıl çıktığını biliyormusun gibi de konuştum Allah’ım çok zor süreç 😄🥰
Esila75 Sblbsr ayy nasıl zordur şimdi biz bu balde hareketlerde sıkıntı yaşıyoruz seni düşünemiyorum bile canım Allah kolaylık versin 🥰
Sblbsr Esila75 geceleri evet biraz zor geçiyor ama sabırsızlıkla kucağımıza almak istiyoruz herşeye değiyor minikler için rabbim herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰
bussraozturk Esila75 Allah razı olsun canım herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim🤲🏻
Esila75 Kvrckmom gerçekten beklemek çok heyecanlı insan nasıl birşeyle karsilasicagimi heyecanını yaşıyor 😂
Ceyda94 Esila75 son 77🙈 o kadar farkli bir heyecan ki. Tam gaz bebek alisverisi yapiyoruz daha yeni basladigimiz icin. Yakinda şaşı olacagim telefona bakmaktan🥲
Dilara9406 Esila75 son 50 ama 60 dan sonra hic gecmiyo gunler hizli hizli gidiyo ama o sayi hic eksilmiyomus gibi geliyo 😁
bussraozturk Esila75 Muğla’dayım Muğla ve Denizli arasında kararsızım şu anda Muğla’da doğum ücretleri dudak uçuklatıyor resmen. Doktorum Denizli’ye gelirse Denizli de daha makul bir fiyata yaptırcam inşallah. Sen nerde yapacaksın
Kvrckmom Esila75 evet ve sanki günler daha hızlı geçiyor gibi son 100 den sonra ama insan daha daha hızlı olmasını istiyor. Çok sabırsızlanıyorum ben 🧡
Esila75 Ben İstanbul’dayım canım Denizli merkezde mi ama arası var yine baya nasıl yapicaksin acil.bir durumda Denizli’de halam oturuyor sürekli gidip.gelirim ondan biliyorum 😊