Bebiscann Ba_momss kız aynı şeyleri yaşıyoruz senin damatda aynı öyle, kudurmuş bu ara, sofra görünce oda gelmek istiyor işimiz zor bacı yakında sofraları batırır bunlar🤣🤣
Azizinannesi2 Bebiscann benimki sofraya oturmazsa yemeğe bakıp bakıp ağlıyor şu ara eti pufa takmış durumda onu gormesi yeterli iç çekerek ağlıyor 😂😂
Ba_momss Bebiscann vallaha ya 😂 ciyak ciyak bagriniyo bide 2 3 gündür 4 den sonra uyumuyo ya 10 buçuk oldu aha salladım bıraktım bı vc gittim geldim bı baktım annem almış uyandı diye 🤣
Bebiscann Azizinannesi2 benimkide geçen eşim çikolata ağzına tattırdı ben görünce koymaaaa ağzına dedim, içimden kidsteki kadınlar geçti 🤣🤣len sonra bu bebe cıngar çıkardı, bir istiyor bi ağlıyor sorma bacı 🤣 maymun gözünü açtı artık dedim 🤣😃
Azizinannesi2 Bebiscann aynen öyle valla benimkide öyle aziz gizli hizli ye yada uyurken ye diyorum yavruma 😂😂 kidste yaz bakalım ne dicekler sana pis anne seni 😂😂
Ba_momss Bebiscann hahahah dünürüm ün yaptığını ben ellerimle yapıyorum 🤭geçen bı verdim gözleri 8 oldu elinden alana kadar varya halimizzi görmen lazımdı 🤣 valla çikolata da meyve de yemekte veriyorum akşam gene şehriye çorbası verdim tam buğday ekmeğinin içini doğrayıp yanına bide yoğurt koydum bugün bı ondan bı ondan nasıl yedi 🤣
Bebiscann Azizinannesi2 ooouuvv kids beni yer bacı, 🤣🤣 cici bebe veriyom dedim kıyamet koptu🤣🤣zor kurtardım kendimi saçımı yoluyorlardı az kala, evde kendimi yerden yere atıyordum, bi o yana bir bu yana dönüyordum sanki dayak yiyordum🤣🤣🤣
Ba_momss Bebiscann anaaaam cici bebe mi şeker küpüne yatır çocuğu 🤔 nasıl anasin sen hele de 3.beben 🤭
Ba_momss Bebiscann kiz ben sana hünnap yada hipp dedim cici bebe demedim 🤣🤣🤣 hunnapin 3.kutu bitti bizde 🤭eşime diyorum kap kutu kutu annem kiziyo yemeğe başladı almayın artık diyo 🤭
Ba_momss Bebiscann olmaz olmaz bu hareketle bu kızdan bı halt olmaz incecik kalır 🤣 aşırı hareketli asla oturmuyo durmuyo hoppala öğrendi bide annem sayesinde ayaklarını yere bastırınca hadi kızım hoppala diyo başlıyo horon tepmeye 🤣