Ba_momss Gecen sene çok bıkmıştım bu sene ramazanda fetvalar var Dr önerileri var bide happy mom önerisi var tabiki 🤣 @Bebiscann @Azizinannesi2 @UmutsuzPolyanna @Armess_loya
Armess_loya @“Ba_momss”#p21163996https://media.tenor.com/images/c9de79d5c3af6dbf77ae1fdf4001840d/tenor.gif İftar menüsü Tutsam mı Birsey olur mu Açılan postkar birer birer gelicek, 🤷🏼♀️
Bebiscann Ba_momss tutmayadabilirsin, emziren anneler oruçlarını sonradan tutabilir😁 kız bacı biz ne yapacaz hem bebe hem oruç 😢
Azizinannesi2 Ba_momss borç koymak istersen tutmaya bilirsin ama borcum olmasın diyorsan tutabilirsiniz
Ba_momss Bebiscann valla ben bı gün deneyim diyorum Ramazan öncesi şu an bisküvi falan yiyodu ya bu hanım bide annem 2 gündür çorba veriyo biskuvi den güzel yiyo dökmeden hemde ve bağışıklığında değişiklik yok şükür kaka çiş güzel halen obur her türlü şeyi veriyo annem yiyo ya nasıl agliyo masaya almayınca yanımıza yemekte ama eşim emziriyosun kefareti var sonuçta sonra tut diyo diyorum ne güzel 30 geçen sene 30 bu sene e bide öncekiler 365 gün tutayım ben bı diyorum 🤣
Bebiscann Ba_momss benimde 30 gün borcum var, bi 30 daha kaldırmaz bünye bacı, maşallah gelinime 🙏😍💖damadında aynısı kız herşeyi istiyor, cici bebe mama ile karıştırıp verdim ikidir, havuç patates zeytinyağı pişirip verdim yedi maşallah 😍
Ba_momss Bebiscann oy maşallah ver gitsin ya yiyosa napican yesin boşver aynen vallaha oruç büyük sıkıntı 🤭havucu elimizde tutuyoruz salyası aktiginda hırs yapiyo elmayı koparıp veriyorum yiyo akşam kardeşimin patronları arkadaşları geldi kurabiye vs almıştık bende verdim az bişey un kurabiyesinden dahasini vermedim diye ortalığı yıktı 🤣
Ba_momss Bebiscann aynen öyle valla mercimek çorbası da verdim bugün de şehriye verdim içine tam buğday ekmeğinin içinden atarak şap şap yedi 🤣
Ba_momss Bebiscann ver gitsin ya doyuyo hakkaten yemek zamanı şu an uyumuyo hanfendi direndi bizle yemek yiyecek 🤣sabahta pusetten almiyonuz beni diye ciyak ciyak bağrındi ya aldiydim kahkaha atıp masaya zipliyo 🤣
Bebiscann Ba_momss kız aynı şeyleri yaşıyoruz senin damatda aynı öyle, kudurmuş bu ara, sofra görünce oda gelmek istiyor işimiz zor bacı yakında sofraları batırır bunlar🤣🤣