silacetin88 Yenianne10 benim peçeteye silince geliyodu kahve leke şeklinde canım ama 2 gündür kesildi çok şükür
BuseBasderici Pamir12345 geçen hafta bende 7 haftalıktım bugün 8 haftalık oldum ve ilk defa sokak ortasında kustum🤢
Pamir12345 BuseBasderici Bazen yemek yendiğimde birden kusuruyorm ama 3 defa küstüm Suan kesıldı kusmam
Htccyln Yenianne10 yok ben orda ilk gebeliğimden bahsettim canım ilk gebelikte vermişti progestan şuan yine hamileyim 7+5 progrstan vermedi sadece folik asiti aksatma dedi hiç kanama da lekelenme de olmadı bugüne kadar olmazda inşallah
Tokyo silacetin88 aşırı korktuğunuz herşey başınıza geliyor o yüzden sakin olun pızitif düşünün korkularınızı çekmeyin
Aycan16 7+4 üm bende ama bebişim biraz daha ufak sanırım :) kalp atışlarını gördük ama duyamadık inşallah perşembe günü kontrolum var onda duyarız :) sürekli midem bulanıyor sanki ama kusma yok çok şükür. Sürekli vajinal bakıyolar benimkide
Aleynaabirke Pamir12345 9 haftalık olduk ama hala kusmaya devam 😔😔 ne zaman gecicek cok merak ediyorm 3 aylij olunca diyolar ama pek sanmiyorm umudumu kaybettim artik 😂😂
ebru23 Pamir12345 valla 7 haftaya giricem mide eksimesi var ama bulanti yok eksimelerden dolayi sevdigim seyleri istwmiyorim.
silacetin88 Yenianne10 yok hayatım kanama olunca direk doktoruma gittim ben o gün iğne yapıldı profesteron sonra ilaç verdi doktorum günde 3 kere içiyorum hala devam dedi doktorum
Aysenuryamac Pamir12345 Pamir12345 Hiç bulantım ve kusmam yok şuan 7+5 haftadayım ama her sabah çok aç olarak uyanıyorum hemen bişeyler yemem gerekiyor