Yenianne10 Pamir12345 8.ci haftaya yeni girdim canim 7.cii haftalarimda acayip mide bulantilarim oluyor kusamiyordum ama yeni yeni istifar etmeye basladim artik agzimin tadida hic yok
BuseBasderici Pamir12345 geçen hafta bende 7 haftalıktım bugün 8 haftalık oldum ve ilk defa sokak ortasında kustum🤢
Aleynaabirke Pamir12345 9 haftalık olduk ama hala kusmaya devam 😔😔 ne zaman gecicek cok merak ediyorm 3 aylij olunca diyolar ama pek sanmiyorm umudumu kaybettim artik 😂😂
ebru23 Pamir12345 valla 7 haftaya giricem mide eksimesi var ama bulanti yok eksimelerden dolayi sevdigim seyleri istwmiyorim.
Ilknur25 Bende 7+3 hamileyim hiç bulantım kusmam vs. Olmadı çok şükür sadece grip oldum 4 gündür onu çekiyorum
Tokyo silacetin88 aşırı korktuğunuz herşey başınıza geliyor o yüzden sakin olun pızitif düşünün korkularınızı çekmeyin
Yenianne10 Kanamalariniz oluyor mu hanimlar hic 8.ci haftaya yeni girdim 2 gundur aksamlari lekelenme gibi kanamalarm oluyor sizdede olan var mi acaba
silacetin88 Yenianne10 benim var 6.haftada başladı ama kırmızı değil kahverengi progrstan kullanıyorum
Yenianne10 silacetin88 surekli mi oluyor canim kanaman benimde 2 gundur aksamlari oluyor bebek yerlesmesi mi oluyor acaba ne dedi doktor sana ben 8 haftaligim suan hic olmamsti 2 gundur oluyor
silacetin88 Yelizmurat düşük riskin var dedi bana iğne yaptılar ilacı da günde üç kere içiyorum iki gündür kesildi lekenmem haftaya kontrolüm var sen doktora gitmesiysen git mutlaka önemli bi şey çünkü kanama
Yenianne10 gizemsu dinlemedim ama gosterdi doktor ekrandan alttan muane istedi ama yaptirmadm ben ultrssyonla bakti bebek iyi dedi ama kanamanin durumu icin altan bakmm lazm dedi bende bisey olur diye baktrmadm ya
Htccyln Bende 7+5 oldum bugün ilk defa istifra ettim kanamam çok şükür bunda Yok ilkinde Progestan kullandım kanamam vardı lekenme tarzında hiç geçmedi doktor zaten en basında söylemişti sağlıklı bi gebelik değil Her an düşebilir buna rağmen her önlemler alındı hastanede falanda yattım ama bebişin kalp atışları durmuş 8. Haftada kürtaj oldum bunda da çok iyiyim çok şükür hiç bir kanamam da YOk folik asit dışında hiç birşey kullanmıyorum gelişimi çok güzel dedi doktorum allah hepimizin sağ Salim kucağıma versin bebeklerimizi olmayanlara da nasip eder inşallah 🙏
Yenianne10 Htccyln kullandigin ilaci kanaman icn mi verdi canim bende mide bulantisi icin ve folik asit kullaniyorumm
Htccyln Yenianne10 yok ben orda ilk gebeliğimden bahsettim canım ilk gebelikte vermişti progestan şuan yine hamileyim 7+5 progrstan vermedi sadece folik asiti aksatma dedi hiç kanama da lekelenme de olmadı bugüne kadar olmazda inşallah