Biricigim0537 Bebekimbebekim doktorum iyi ama 16 yı bekleyelım dedı bazen yanılabılıyoruz net olsn dedi bizde bekledk oyle
Nur_208 Seymasezer benimkide kız cinsiyeti ama bende sivilce neredeyse hiç çıkmadı onla alakası yok bence
Biricigim0537 kkubra25 oo bizimkı ters dondu monıtoru kapatıp actık 3 kere kıpırdatalım dıye ıyıce gorelım dıye zorla hareket etti😂😂
selmabttl3 Biricigim0537 12 haftalıkken kemik yapısı kıza benziyor dedi 18 haftada kendi gözlerimle gördüm kızım olacak inşallah
gulsah_12 Biricigim0537 16 da kesin olarak söylüyolarmı acaba bide sizin karnınızda sertlik oluyomu bugun farkettımde karnım baya sertti 16+5 olduk bugün acaba normal midir
Biricigim0537 Bel agrısı yaşayan varmı bende belimde ve sol bacagımda yürürken kasılma oluyo doktor kalsıyum eksıklıgınden dedı sut yogurt tuketıyorm hatta suda erıtılen haplrdn ıcıyorum arada agrım oluyo byle
selmabttl3 Biricigim0537 aynı haftalardayken nasıl bacak ağrısı yaşadım sorma valla bacagımın arkasından kalçamdan griiyordu zor adım atıyordum şimdi geçti şükür bir iki hafta sürdü
Biricigim0537 gulsah_12 genelde 16 haftada soyluyolr ama bazı bebekler gostermeyebılıomus ozmn 16 haftayı gecıyo dıyolr ınsallh gosterır sızın bebişinizde 🙏🏻🥰
Biricigim0537 SerraveAnnesii gulsah_12 bnm ilk hamılelıgım o yuzden cok detaylı bılmıorm haff sertlık var ama norml gbı doktorunuza gttıgınızde bı danısın ıstersenız yanlıs bılgıde vermek ıstemem
Biricigim0537 selmabttl3 evet evet uzerıne basarken bı agrıyodu bazen topallıyprum oyle agrı gırınce cok zorlanıyorum üzerine basamıorm resmen bnde ınsallah bnmde geçer 🥰🙏🏻