Biricigim0537 Kaçıncı haftada ögrendınız bebişinizin cinsiyetıni ben 16 hafta ögrendım kızımı çok zor gösterdi cinsiyetını melegim 🥰🙏🏻❤️
Seymasezer Biricigim0537 ya sizin ilk başlarda sivilcelenmeniz çok oluyor muydu bende sivilce çok çıkıyor kız diye düsünüyorum
Biricigim0537 Seymasezer bnde çok olmadı 1-2 tane cıktı arada cıldım kuru oldugundn sıvılcem nadır cıkıyo benm
Nur_208 Seymasezer benimkide kız cinsiyeti ama bende sivilce neredeyse hiç çıkmadı onla alakası yok bence
SerraveAnnesii Bende 18.haftada öğrenmiştim kızımı doktor zor görmüştü hep kapatıyordu ❤️ Şimdi 40+0 olduk kavuşmayı bekliyoruz 🙈
Biricigim0537 Bayancorek maşşalah doktorum 16 haftayı bekledi malesef kı zmn gecmedıydı bizdede sukur ogrendık🥰🙏🏻
Biricigim0537 Bebekimbebekim doktorum iyi ama 16 yı bekleyelım dedı bazen yanılabılıyoruz net olsn dedi bizde bekledk oyle
FSCMK Biricigim0537 kızımda 16+4 öğrenmiştim bunda ne zmn öğreniriz bilmiyorum 15 hastalıkken kontrolüm var inşallah gösterir kendini
Goncaldeniz 12 haftada kız olabilir dedi 16 haftada başka bi doktor kız dedi bugün biraz kanamam oldu tekrar gittim 18. Haftada kız kesin dedi 3 yaşında 1 bikızım daha var ikinci geliyor sağlıcakla gelsin değişme ihtimali yok sanırım 🙂
Serap26_ Biricigim0537 14 haftalikken öğrendim ben 3 boyutlu renkli ultrason da doktor 100 de 100 kız dedi
kkubra25 Biricigim0537 12+6da öğrendik kızımızı. Maşallah bizimki bacaklarını açmış bizi bekliyordu 💖😅
Biricigim0537 kkubra25 oo bizimkı ters dondu monıtoru kapatıp actık 3 kere kıpırdatalım dıye ıyıce gorelım dıye zorla hareket etti😂😂