gulselican ilk gebeliğim ultrasonda tahmini tarih 4 Haziran ama doktorum 20 Mayıs itibariyle beklicez diyor. içimden geçen mayıs’ın son haftası çıkar gelir bizimki 🥰
yavrularimm ebruneco1108 ben mayisin 20 sezeryan olcagim icin belli tarih kizim olacak isim de karasiz kaldim Masal ,Ecrin,ve ya Nilay bakalim nasibde hangisi var
bebislerimi_buyutuyorum ebruneco1108 evet çoğu kişi Miryam yerine Meryem koyun diyor ama biz anlamı için onu seçtik ilk bebeğim erkekti ismini Musa koyduk Miryam da Hz Musa’nın kız kardeşinin ismi 🥰 anlamı ise dinin temelini oluşturan yapı ❤️düzeni bozmayalim dedik 🤲🏼
Tazeanne0134 ebruneco1108 âmin canım inşallah Rabbim hepimizin evladını korusun ismi ile güzel insanlar olmasını nasip eylesin sonuçta gelecekteki iyi ya da kötü ınsanları bizler doğurup büyütüyoruz
ebruneco1108 tugba_68 cok guzel isim secmissiniz inshAllah Hayirlisiyla ve Saglikla kucagimiza aliriz🤲🏻💕
bebislerimi_buyutuyorum ebruneco1108 çok teşekkür ederiz 🥰 evet dilimiz alışınca daha çok sevmeye başladık bizde 🤰🏻❤️🌷
Tazeanne0134 ebruneco1108 kiz bu aralar içeride titriyor gibi hissediyorum o neden oluyordur böyle bişe yasayan var mı aranızda mayıs anneleri
HavvaNurr38 ebruneco1108 İkiz gebeyim mayıs sonu gibi görünüyor şuan ama erken de olabilir tabi ikiside erkek isimleri İbrahim Yağız ve Mehmet Yiğit 🥰
Merro Kilaflarinmucizesi kızım olsaydı eger direk koyacağım tek isim erva olacaktı 🌸 ama oğlum olacağı için başka bahara kaldı, sağlıkla büyüsün minik prenses🌸
Elfs defneninannesi44 Antalya akşamları da sıcak olmaz da siz belki yayla tarafına yakın bir yere gitmişsinizdir benim çekincem klima yoksa normalde çok sıcak oluyor.
defneninannesi44 Elfs kalkan patara ve merkezde kaldım geceleri serindi 😅 ya da gündüzün çok sıcağından gece serin geldi 😅