EsraYsf ebruneco1108 vallahi babasi koydu canim ben Gülce ve Elizan ismini de çok istedim baba nazlı olsun dedi sende koyarsın yanina bi isim dedi sonra baktım nazlı tek daha güzel 🙈😇 Amin kuzum hepimiz sağlıcakla alalim kucağımıza insallah 💕🤲
ebruneco1108 Annekuzusu_Ayaz son adet baslangic tarihim 11 Agustos🤷🏻♀️ Ya isim cok güzelmis Hayirlisiyla Saglikla kucagimiza aliriz inshAllah 🤲🏻💕
bebislerimi_buyutuyorum ebruneco1108 merhaba bizde bugün 29 haftalık olduk bir kızım olacak ismini Miryam koyacağız inşallah 🤲🏼🥰 Doğumum sezeryan ile olacak ve mayısın son haftası kucağımıza alacağız inşallah 🥰🤰🏻🌹💖🐣🌷
ebruneco1108 bebislerimi_buyutuyorum inshAllah Hayirlisiyla ve Saglikla kucagimiza almak nasip olur🤲🏻💕 ismi hic duymadim ama Meryeme cok yakin. Farkli bir anlami varmi?
Tazeanne0134 ebruneco1108 Bizde 30+0 haftalık olduk kızım olacak inşallah adı da Almıla Umay koyacaz biz anlamı da çok güzel inşallah isminin anlamı ile doğar buyur ve yaşar tahminî doğum tarihi 27 mayıs görünüyor doğumum ama 20si gibi gelirmiş gibime geliyor
ebruneco1108 Tazeanne0134 cok güzel isim secmissiniz gercekten😍😍😍 inshAllah Hayirlisiyla ve Saglikla kucagimiza almak nasip olur🤲🏻💕
ebruneco1108 Nurm12 ya hadi inshAllah Hayirlisiyla Ve Saglikla Kucagimiza aliriz🤲🏻💕💕💕 Sezeryani sizmi sectiniz?
Nurm12 ebruneco1108 yk bnm 3. Gebelik ilkki zorunlu sezeryan olmştu erken doğum yapmştım acil sezeryana alndım
bebislerimi_buyutuyorum ebruneco1108 evet çoğu kişi Miryam yerine Meryem koyun diyor ama biz anlamı için onu seçtik ilk bebeğim erkekti ismini Musa koyduk Miryam da Hz Musa’nın kız kardeşinin ismi 🥰 anlamı ise dinin temelini oluşturan yapı ❤️düzeni bozmayalim dedik 🤲🏼
Tazeanne0134 ebruneco1108 âmin canım inşallah Rabbim hepimizin evladını korusun ismi ile güzel insanlar olmasını nasip eylesin sonuçta gelecekteki iyi ya da kötü ınsanları bizler doğurup büyütüyoruz