58ee Cansuzana rapor cıkartmadınız mı sağlık ocağına bile yazdırsanız 50 tl cıvarı alırsınız hastaneden zaten kargoda 30 40 tutuyor malesef
58ee bezmrt 1 hafta önce 50 tl aldım haftadaysa da kontrolum var insallah rapor cıkarttırabilirim gerçekten para dayanmaz bu iğnelere ilaçlara
SevimlimX bezmrt benim raporum var dört aydır kullanıyorum kuruş para vermedim siz nasıl veriyorsunuz sigortanız yokmu
mervekarlidag Herhangi bir hastaneden rapor çıkartıp bedavaya alabilirsiniz neden para ödüyorsunuz kızlar ben raporlu kullanıyorum günü gelince yazdırmaya bile gerek olmadan eczanemden alıyorum
esma2197- mervekarlidag ben özelde her muayene gittiğimde yazdırıyorum ve parayla alıyorum nasıl bedava alabilirim söylermisin canım 🙏 ne demem lazım doktora acaba devlette de mi rapor yazdırmam lazım ❤️🙏
drlnsn Ben Enox kullanıyorum doktorum Oksapar ile aynı dedi. Bazen sağlık ocaklarında ellerinde fazla kutular oluyor onları veriyorlar. Ben birkaç kutu öyle aldım. Farklı sağlık ocaklarına sorun bence.
GGGMZZZ esma2197- merhabalar bende özel hastanede doktora gidiyorum. Benim doktorum hemen rapor yazdı 3 kutu alıp para ölemiyorum. Bence doktorunuza söyleyin size rapor yazsın
Canisi28 esma2197- sgk anlaşmalı özel hastanalerde rapor çıkartabilirsiniz, kadınndoğum doktorunuz hematoloji doktorunuz yazabiliyor…
mervekarlidag esma2197- Devlet ya da özel hiç farketmez canım uzman doktor olmadsı yeterli iğneme rapor çıkartabilir misiniz dersen doktora çıkartır doğuma kadar sürekli doktora yazdırmak sıkıntılı oluyor ya
esma2197- GGGMZZZ nasıl bi doktorsa bize rapordan falan bahsetmedi birdahaki gittiğimde dicem biz iki kutudan fazla alamıyoruz
SevimlimX Sumiire eczanenizle görüşün para almaması lazım ben kuruş vermedim 4 kutuya hatta 4 ay boyunca
Sultannbstrk Sumiire 9. Ayıma girdim her ay kullandığım ve raporum olduğu için ödeme yapmıyorum bence araştırın raporunuz varsa alamazlar danışın başka bir yerlere