Mom545441 Melekk11 10 15 dk böyle çıktı sabaha daha belirginleşti dün ben görüyordum ama fotoda belli olmuyordu şimdi foto çekince belli oluyor
Melekk11 Mom545441 eğer hemen çıktıysa gebeliktir canım sonra çıktıysa kuruma çizgisi oluyor hemen dediğim bir kaç dakikada çıkıyor yani benimde çok silikti zor görünüyordu
Mom545441 Melekk11 ama diğerlerinde negatif olduğunda süre geçince bu çizgi olmadı önceden yaptım testi atmadım sadece tek çizgi böyle çizgi çıkmadı 🤷🏻♀️
Melekk11 Mom545441 https://imgyukle.com/i/EKwNoS bak benim bu şekildeydi ben bir kaç test daha yaptım sonra farklı markalar alıp
Bernass G_19 bende yaptığımda bu kadar belirgin çıkmıştı şuan 18+5 haftalık olduk inşallah sizinde hayırlısıyla olur. Ama belli hamilelik var gibi kese görünüp kalp atışını duyana kadar az daha sabır istiyor 😊
User1244 Insallah vardır dun cok dua ettim allahim sen kimsenin kucağını bos bırakma diye insalah bu sene bizde hamis kaliriz
Mom545441 Melekk11 hayırlı olsun bana daha var erken yaptım kaset test yapsam çıkmayabilir🥰🙏🏻 Sağlıcakla gelsin minik 🙏🏻
Tugba_usa Mom545441 guzelim sanki Cok yeni birkac gun sonra tekrarla testini yada kan ver emin olursun hayirlisi olsun hakkinda 🌹
Melekk11 Mom545441 sağol canım inşallah bekle bir kaç gün daha testi tekrarla o zaman bir günde bile değişebiliyor inşallah vardır canım ☺️🥰
Mom545441 User1244 valla bende görüyorum fotoda ancak böyle çıkıyor 🥰 umarım beynim benimle dalga geçmiyor🙂