Pnr_2021 benimde gecen sene agustos 27de kucagıma aldım oglum suan tekrardan gebeyim 12 haftalık ve ilk bebegim tedaviyle olmuştu tüp bebek bile imkansız gözüyle bakılıyor onca doktorlara gittik zordu yani hamile kalabilmem benimde riskli dendi birde ben zorunlu sezaryen olmustu arası baya Bi kısa birde ögrendikten sonra kanama başladı ilaçlarla zor durdurdu doktor tabikide sordukları olucak ama bol bol dua edin bu devlet hastanesindeki doktorların işlerini bu kadar umursamamayı deli ediyor insanı benim kanamam oldugundada bana doktor devlet yakın diye direk oraya gittik düşerse düşer ben ilaçda iğne de vermem dedi beynimden vurulmusa döndüm direk gittim şikayet ettim özel hastanede doktor bulup iğneleri yazdırdı özel hastanede evime 20 dk uzaklıkta devlet hastanesi hemen evimin karısı özeldeki doktor buraya gelmekle ugraşma en ufak zaman kaybı yapma direk nöbeti eczaneden igneyi al yaptır neresi yakınsa çok önemli durum dediler bu seferde saat 4 de çay molasına cıkmıs sözde saglıklı arkada nöbeti birininde koymamışlar kanamam agrım bir yerden devletteki doktorların umursamazlığı bir yerdendi deliye döndüm sinirden Allah düşmanımı bile bu sekılde insanların eline düşürmesin gerçekten cok zor uslup denen hiçbişey olmuyor zaten mecbur lar bize diye ama eger imkanınız varsa özele gidin derim inanınki insanı bu dönemde bu tarz uslupla konusan doktorlar dahada yoruyor