Lale19 Miray01 canm ben 15 haftadayım kız dedi ama 1 ay sonra net söylerim dedi doktor yanılma çok yüksek oluyor en temiz 20 hafta da
Tugbaylmaz- O haftada yanılma olabilir, bana da 12. Haftada erkek dediler çıkıntı var diyip göstermişti ☺️ 16. Hafta da kız olduğunu öğrendim. Daha sonra üç farklı doktora gittim, hepsine kemik yapısından anlıyormusunuz diye sordum ama öyle birşey olmadığını anlaşılmadığını söyledi sadece tahmin olur net birşey söylenmez dedi ☺️
goncacan Miray01 10haftalikken erkege benziyo dedi 12. Haftada yüzde 80 erkek dedi 26 oldk hala erkek 🤩 erkekler hem erken anlaşılıyor hemde erkeklerde yanilma payi daha az
goncacan Miray01 erkek kiz cocuk diye direteceginize sağlıklı ve hayırlı evlat olması icin dua edin hiç çocuk sahibi olamayanlar var burda allahin gücüne gider.
Mucize2 Bende 11+2 de %70 kız dedi haftaya öğrencem nub teorisine e göre paraleldi çünkü yanılma olacağını düşünmüyorum bence sendere yoktur kemik yapısından anlaşılmaz ayrıca benim bebeğime ilk 9. Haftada erkek bir adım önde dedi kemik yapısına göre somra kız şimdi nolcak bakalım ama doktorum bilgili özel hastane yanılmaz diye düşünüyorum
HasretEmre Miray01 var malesef bana da 12.hafta da erkeğe benziyor dedi 14.haftada kıza benziyor dedi henüz ne olduğuna karar veremedik 😁
Anneyimm3 Miray01 canim o çıkıntı 14 .haftaya kadar hem kizda hem erkekte goruluyor ve cinsiyet 14.haftada tamamlaniyor bebek erkekse çıkıntı pipi oluyor fakat bebek kizsa klotroise dönüsüyor o yuzden 16haftadan once emin olma derim