Miray01 Buğün ikili test için doktora gittim doktor hem çıkıntı olduğunu hemde kemik yapısının erkek olduğunu söyledi yanılma varmıdır acaba
aren6161 Miray01 en net sonuc ayrintili ayrintilidan oncede bebein pozisyonu uygunsa 17.haftada net ogrenilir ben o haftayakdr sormadim bile yaniltmasinlar die ki devlete hdiodum oda bisey demiyordu zate 🤣
Bebegmibkliyrm Ya inanma hemen canim. Banada neler neler ddi, en son 15 haftalikken bakti erkek ddi bacak arasindaki pipiyi ben bile gordum yani. Sonra 18 haftada bi baktik ki pipi yok kiz olmus. Suan 20 haftaligim, ve hala bisy almadim iki hafta sonraki kontroldede bakalm yine kiz derse oyle baslicam almaya
Miray01 Bebegmibkliyrm allah sana bağışlasın bebişini sağsalim kucağına al cnm o kadar emin konuştu ki moralim bozuldu 😣
Aslihan Çok erken bir hafta yanılma olabilir bana 16 haftalıkken %99 kız denilmişti 20. Haftada oglusumun olcanı öğrenmiştik
Miray01 Tostosunannesi hem kemik yapısı hemde pipi var dedi inşşalh yanılmıştr kız çocuğu çok istiyorum
Kumral60 Bizde 16 ya griyoruz hala ogrenemedik doktor kesin olarak gormeden soylemek istemiyor. Cok fazla yanilma oluyor erkenden soylediginde canim.
Muhammedamine Tabiki yanılma olabilir . Kimseye söylemeyin bence cinsiyetini . bana kız dediler 13. Haftafa 17. Haftafa erkek olduğunu öğrendim ayrıntılıya giricem bikaç güne ondan sonra emin olucam
Aslihan Miray01 yanlız bu şekilde konuşman pek doğru değil önceligin sağlık olması lazım kız olup hasta veya hayırsız evlat olsa daha mı iyi. Sonuç olarak evlat Rabbim önce sağlıklı hayırlı evlat versin cinsiyet bu kadar önemli olmamalı.
goncacan Miray01 erkek kiz cocuk diye direteceginize sağlıklı ve hayırlı evlat olması icin dua edin hiç çocuk sahibi olamayanlar var burda allahin gücüne gider.
dddy Benim 11 haftalıkken erkek gibi ama yanılabilirim dedi bebeğim erkek 😊 16 haftada kesin belli oluyor biraz yanılma payı var