Busraela Bende korkudan açtım postu 4 gün sonra çatı muayenem var nasıl oluyo can acıtıyo mu🤔 birde çatı darlığı var denip normal doğum yapan oldu mu❓
Merve5561 Busraela ben 2 gün önce oldum korkma ben de korktum kastım kendimi ama acıtmadı hiç keşke hiç korkmasaydım
Umrankement Busraela nazik birine denk gelirsin insallah ultrasonla bakildiginda hic hissetmiyorsun saten ama elle bakildiginda biraz acidi benim . Oda acimazdi sanmam ama kadin tam bir yobazdi . 😕
SinemOrkun Busraela bir tanıdığım oldu ve çok zorlanmış. Doktorunuzla siz karar verirsiniz öyle bir durumda.
Busraela Umrankement doktoruma hamileliğimin başlarinda alttan muayene cok oldum nazik biri ama bu farkli diye tedirginim
SinemOrkun SinemOrkun Busraela bu arada bahsettiğim çatısı dar olup normal doğurmak. Çatı muayenesi değil.
Eminetekin Bende dün oldum hiç korkulcak bişey değil öyle kolunu sokuyor yok kanama oluyor falan öyle şeyler yazıyorlar hiç aldırış etme parmakla bakıyor kanama falanda olmuyor bi kaç saniye sürüyor👍🏻 Koltuğa çıkarken biraz utanıyor insan tavsiyem üstünüze dizinize kadar gelcek bi tunik giyin soyunurken öyle alt kısmı ortada kalmaz hemde koltuğa çıkınca üstünü örtüyor zaten doktor o zaman yukarı çekersin tuniği 👍🏻 İç çamaşırını çıkartıyor çünkü asistan
cabukca Ben 4 gün önce oldum hiç can acıtan bişi değil 1 dakika bile sürmüyor oraua bakmıyorda doktor zaten seninle iletişim kurup patmaklarıyla müsait mi diye kontrol ediyor hepsi bu benim sonrasında kanamam oldu ama doktorum açılma var diye biraz baskı uyguladı belki hızlanır dogum diye o da acımadı acıtan hiçbişi yok yani😅
eeeqq çok hafif bi acısı oluyo,acı bile değil aslında psikolojik :) normal alttan ultrasonla bakıldığında ne hissediyosan aynı.yani bende öyle oldu :)
Atahilal eeeqq kesinlikle katılıyorum acı yok ama psikolojik olarak kendini kası yosun bugün bende oldum acmadi ama psikolojik olarak biraz daraldım yani birde sürekli idrara gitme isteğim var sizlerde de oldumu