Esrakucukkayhan Merhaba hanımlar eşimle aramızda kan uyusmazlıgı var dokturum her ay kan uyusmazlıgı testi alacağını söyledi ve yaptırıyoruz iki defa yaptırdım ve negatıf cıktı negatıf cıkması mı lazım pozitif cıkması mı iyi bilginiz olan var mı ☺️
Yildizparlak Esrakucukkayhan kaçıncı hafta acaba benimde kan uyuşmazlığım var ama.doktor herhangi bir şeyden bahsetmedi
Ozlm0916 Esrakucukkayhan benimde kan uyusmazligim var canim doktorum 28 haftalikken igne vurulucagimi söyledi
Mrvdfn Esrakucukkayhan negatif çıkması gerekiyo canım bizimde kan uyuşmazlığımız var eşimle ama ben iki çoçuğumdada 2 aylık düşük tehlikesi yaşadğım için erkenden vuruldum hep kan iğnemi bir kere test yaptı o yüzden doktrum
sumel1a Esrakucukkayhan kan uyuşmazlık testini devlette mi özelde mi yaptırdınız bende yapıcam acaba özelde fiyatı nedir bi bilginiz varmı
Esrakucukkayhan Yildizparlak şuan 11 + 3 ama ilk 5 haftalıkken yaptırdım bide dün yaptırdım her ay kontrol edecez 7 ayda igne vuracaz dedi
Yildizparlak Esrakucukkayhan benimde bugün 10 haftalık oldu kan uyuşmazlığımiz var bizimde 28 haftada iğne olucam ama anlamadığım.kan.uyysmazligi testi nedir nerde yapılıyor ve hamilelikte mi yapiliyor bu test biz daha önceden kan uyuşmazlığımiz olduğunu biliyorduk
Esrakucukkayhan Ozlm0916 işte bizden test alacak her ay ve yaptırdıgım testler negatıf cıkıyor iyi mi kötü mü bilmiyorum ☺️
_ozlmm Esrakucukkayhan negatif çıkması gerek canım senin kanından bebeğe karşı bi antikor üretmediği anlamına geliyor bu da iyi birşey
Esrakucukkayhan Ozlm0916 işte kadının negatıf erkeğin pozitif oldugu zaman kan uyusmazlıgı oluyor doktorunuza bildirin bence hatta saglık ocagıma gittigim zaman her gittigin yerde kan uyusmazlıgının oldugunu bildir dedi
Derininannesi_ Esrakucukkayhan benden de her ay test aldılar negatif cıkması gerekiyor. 28.haftamda da iğne yaptırdım. Özel alıyosunuz iğneyi herhangi bi sağlık kurumunda yaptırıyosunuz.
_ozlmm Derininannesi_ devlette yaparsanız iğne almak zorunda kalmıyorsunuz devlet alıp yapıyor aynı gün içinde bana öyle oldu ikinci oluşum ama ilkinde özel de olduğum için iğneyi falan kendim almıştım
sumel1a Ozlm0916 Muayene olduktan sonra mı yaptırdınız yani şimdi ben özele gitsem test yaptırmak istiyorum desem alırlarmı öyle
Esrakucukkayhan sumel1a ilk gittigimizde doktor sordu kanlarımızı kan uyusmazlıgı olunca sisteme gırıyorlar zaten ben iki defa yaptım ve ikisi de muayeneden sonra oldu
Ozlm0916 sumel1a kuzum ben gebeligimi ögrendigimde gittik doktora muayne icin kan grubumuzu sordu esim kendininkini biliyordu ben bilmiyordum sonra kan aldı iste esiminki pozitif benim kanimda negatif cikinca kan uyusmazligi var sizde dedi 28 haftalikken igne vurulacaksn dedi esinle sen kan grubunuzu biliyormusunuz