Deletedmom_85 Sumiire ben doktora sordum da yüzün üstünde olmadığı sürece sıkıntı yok demişti. İnşallah dediğin gibi olur kuzum Allah büyük.
Deletedmom_85 asosyalbiri İnşallah Allah büyük dua edin lütfen. Eşimle konuştum eşim başka doktora gitme biraz ara ver kafanı toparla dedi öyle yapacağım olmadı
asosyalbiri Deletedmom_85 ben çok çektim bu doktor işlerinden birine gittim pcos dedi birine gittim yumurta tembelliği dedi birine gittim prolaktin yüksek dedi. En son Rabbim vesile oldu galiba, ilk başta araştırıp bulduğum doktora umudum bitince gittm. 2. Ayımda Rabbim nasip etti.. 🤲🏻 Şu mübarek günde inşallah en kısa zamanda size de nasip etsin ❤️
Deletedmom_85 [silindi] 8 aylık evliyim canım 7 aydır falan deniyoruz 6-7 aydır falan hemen hemen. Rabbim büyük duadan başka çare yok biraz psikolojik olarak etkilendim başka doktora gidecektim ama eşim de izin vermiyor zamana bıraktım artık hayırlısı olsun
[silindi] Deletedmom_85 kendini doktorlarin eline cok verme canim insani daha da perisan ediyolar alttan muaneyi kabul etmedim ben ,sukurler olsun az zaman sonra gebe kaldim.Rabbim guzel haberlerini bizle paylasmani nasip etsin bu mubarek günde psikolojini bozma hic olmaz rahat birak kendini, Rabbim tez vakitte bir yavrucak versinn sana
Deletedmom_85 MinnieMouse adetin 2. 3. Günü verildiğini biliyorum zaten. Ben ayın 9′unda adet olmam gerekiyordu 10′una randevu almıştım. Fakat bir gün gecikme yaşadığım için ayın 10′unda adet oldum. Haliyle yine de gitmem gerekir randevu aldım diye düşündüm. Kısaca adet olduktan 3-4 saat sonra hormon testi vermiş oldum.
MinnieMouse Deletedmom_85 sabah ile akşam arasinda bile fark oluyor canım o yüzden sıkma canını ona bağlı yanlış çıkmış bile olabilir ki dediğim gibi doğru sonuçlar olsa bile böyle bir tanı olamaz yani.
Deletedmom_85 Pcoslubiranne inşallah dediğin gibidir canım Rabbim büyük sadece hormon testine bakarak bunu söylemeleri Bana da yanlış geldi zaten. Allah bağışlasın bu arada
Deletedmom_85 twinboymama canım benim Allah bin kere razı olsun ilgilenmen düşünmen yeter. Duruma göre bakacağım artık normalde farklı bir hastaneye gitmeye niyet etmiştim. Eşimle konuştum biraz ara ver çok yıprattın kendini dedi.m zamana bıraktım biraz daha bekleyeyim diyorum bakalım
Deletedmom_35 Deletedmom_85 eşin çok haklı çok yıprattin kendini biraz rahat bırak kendini sıkma üzme artık
Deletedmom_85 Mry123 evet öyle söylüyorlar biraz daha bekleyeyim diyorum bakalım psikolojik olarak çünkü her hastaneye gittiğimde etkileniyorum
Bendiyebiri Deletedmom_85 açıkçası bildiğim bir konu değildi ama çok üzüldüm o yüzden yazmak istedim. İyi bir doktora git bence tek yerle kalma sakın. Evet maddi olarak imkanların olması lazım ama eğer küçük bir ihtimaliniz olursa iyi bir hastaneye gitmelisin. Sonuçlar inşallah yanlıştır canım ❤️
Deletedmom_85 Bendiyebiri inşallah canım . İlgin için ayrıca teşekkür ederim çok sağ ol eksik olma. Biraz ara vereyim diyorum psikolojimi toparlamak adına her hastaneye gittiğimde daha kötü oluyorum çünkü. Akışına bırakmayı düşünüyorum biraz bakalım Rabbim dilerse olur imkansız yok
Bendiyebiri Deletedmom_85 kesinlikle öyle canım aynen biraz motivasyon artıracak şeyler yap. Dışarıya çık bişeyler yap eşinle beraber. Bir gecelik gidin bir doğada bir yerlerde kalın oda iyi gelir. Kafanı boşalt inşallah Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin sana da ❤️
Asyarslan60 Deletedmom_85 kuzum bende Pco var ultrasonla hormonlarda pco mevcut Benim değerlerim emin ol seninkinden yüksek 3 4 sene doğum kontrol hapı kullandım regl olmak için 40,50,60 günü bulan regl düzenim var o kadar doktor gezdim kısır demedi ki senin regl düzenliymiş hormon sonuçlarında da çok yüksek değil neye göre bi sonuca varmış cidden anlam veremedim bence hiç canını sıkma direkt bu doktora gitmeyi bırak kuzum
Deletedmom_85 Asyarslan60 inşallah canım Allah razı olsun. Vallahi anlamadım her kafadan bir ses çıkıyor boşuna dememişler her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır diye. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor daha da gitmeyi düşünmüyorum zaten o hastaneye
123emakumsal Deletedmom_85 bide aklinda bulunsun adet olunca randevusuz gidebilirsin ki artik randevusuz gidiliyo hastaneye mhsrsiz hastaneden randevu olusturuluyor..
Nnuruss Deletedmom_85 hiç canını sıkma ama gerçekten iyi bir doktor arayışına gir amh testine de baktır ama sayılara hiç takılma kontrole gittiğim 3 doktor da amh’ıma bakarak anne olamazsın tıbben imkansız dedi hala kulağımda sesleri ağladım yıkıldım eşimden ayrılmayı düşündüm ama eşim hep destek oldu önümüzdeki ay tedaviye başlayacaktık tekrar bu ay gebe kaldım kafanın rahatlamasına izin ver yaşın daha çok genç olur sen hiç sıkma canını vakti saati vardır
Deletedmom_85 Nnuruss tek dayanağım, yaşım genç olması ve Rabbime inancım. Dediğin gibi psikoloji insanı çok etkiliyor inşallah bu saatten sonra düşünmüyorum, takmıyorum, doktora da bir süre gitmeyi düşünmüyorum zamana bıraktım artık