Betus32 meryeminannesiii midem bulandı bunu diyince kusura bakma çünkü gebeliğin başından beri bunları hayatımdan çıkarttım hala bir yerde kokusunu hissetsem öğürüyorum 🤮
Betus32 SukriyeNese 3 gündür bende zeytin yiyorum baya 🤣 geçen haftalarda da domatese sarmıştım doktorum mevsimi değil çok yeme dedi durdurdum biraz kendimi 🤣
Buslee Elifdemmr Aşerme durumuysa manavlarda var rahatlıkla bulabilirsiniz hatta izmirdeyseniz birkaç yerin adresini verebilirim aşerme gibi durumlarda beklememenizi öneririm😌
Betus32 Nu_r ilk aylar baya yedim çilek 🤣 artık sıramı başka şeylere geçirdim bu dönem dönem değişiyor galiba 2,3 haftada başka bir meyve sebzeye sarıyorum 🤣
Buslee meryeminannesiii ilk bebeğim de şeftali, sarma, turşu aşermiştim kızım oldu🌸 Şimdi ise karpuz ve karadutlu dondurma aşerdim oğlum olacak nasipse cinsiyetimiz 1 hafta önce belli oldu😊
Iremmm09 meryeminannesiii Yazlik bolgesindeyiz yazin mahalede Erik birakmadim 3 koca agaci yedim 😂😂😂 komsular Kahve’ye gelince kalan yesil erik ve daha Yeni cicekten cikmis yesil elma getirirlerdi bana eksi eksi 😋
Buslee meryeminannesiii kızımda tavuktan tiksindim asla yiyemedim ve pişen yerde bulunamadım ama oğlumda soğana ne çiğ ne pişmiş hiç bir şekilde tahammülüm yok her yemek soğansız pişiyor bizim evde😅🙃
minik22 meryeminannesiii az yağda soteliyorum tost makinesinde pişiriyorum az pişmiş yerim zaten fıtında falan yapıyorum zaten şeker de çıktı bende ama demin yine yedim patates yemek yaparken
Domdom meryeminannesiii ilk zamanlar taze soğan, turşu, acı şimdi 28. haftamızdayız tatlıya döndü ekmeye nutella sürüp gömmek istiyorum ama abartmamak için çok zorlanıyorum 😅😂cinsiyetimiz kız👧🏼❤️
Zeyzeyp meryeminannesiii ay ne oğlumda nede şuan ikinci gebeliğimde dhaa bişy aşermedim hatta bu ikinci gebeliğimde hamile miyim diye kuşku yapıyorum bile ne bir bulantı ne bir kusma nede başka bişey okdr rahat geçiyor ki dediğim gibi aşerme olmadı bile kaç haftalıksınız acaba erken mi aşermk icn bn 11 +1 haftayım hicbir belirtim yok