meryeminannesiii MerveeD benimde çok yanma vs oldu ilaç kullandım canım ama şimdi sona doğruyyz bebeğim doğum pozisyonuna geçmiş ondan midem rahat yanma falan olmuyo bayadır sen kaç haftalıksın
konak_bebegi47 meryeminannesiii normalde ağzıma sürmedğim yemekleri aşerdüm bu hamileliğimde en çokta mumbar ve fasulye😂😂 Son aşerdiğim şey ise kokusundan dahi rahasız olduğum ama son dönemde külüyle yutmak istediğim sigaraydı😐
meryeminannesiii konak_bebegi47 yaa hemşerimsin canım bende hem mardinliyim hem Mardin geliniyim mumbar çok yedim canım valla annemde eşimin tarafı da çok yaparlar ♥️♥️🌸
CananDuru meryeminannesiii İlk hamileligimde de ekşi seyler aşermiştim simdi yine hamileyim yine ekşi hic tatli seyler istemiyor canim
Mine_arslan meryeminannesiii valla oyle yaaa. Ben sarimsak sogan asiri sveen biriydim. Mide bulantisi cok kotu😂
Betus32 SukriyeNese 3 gündür bende zeytin yiyorum baya 🤣 geçen haftalarda da domatese sarmıştım doktorum mevsimi değil çok yeme dedi durdurdum biraz kendimi 🤣
minik22 meryeminannesiii patates ya patates deli gibi patates yiyorum kızartması yemeği kumpiri off 😢
meryeminannesiii minik22 haşlaması daha sağlıklı canım kızartma çok yememeye çalış kilo açısından sorun olur bebek için de
Iremmm09 meryeminannesiii Yazlik bolgesindeyiz yazin mahalede Erik birakmadim 3 koca agaci yedim 😂😂😂 komsular Kahve’ye gelince kalan yesil erik ve daha Yeni cicekten cikmis yesil elma getirirlerdi bana eksi eksi 😋
minik22 meryeminannesiii az yağda soteliyorum tost makinesinde pişiriyorum az pişmiş yerim zaten fıtında falan yapıyorum zaten şeker de çıktı bende ama demin yine yedim patates yemek yaparken
Pelinnn7 meryeminannesiii ben yaz meyvelerini hamile değilkende aşeren insanım çıldırmak üzereyim antalyada yaşıyorum martta çıkar dedik o kadar bekledik havalar buz bizim şansımız bu kadar olur zaten 😭