TBeyza bebek- yaaa evet ya tek olmadığımı biliyordum siz de mi deterjan asermistiniz 😀 kızımda deli gibi deterjan yemek istiyordum ben 🤦 koklamakla nefsimi bastırmaya çalışmıştım ama ne mümkün
TBeyza bebek- aynı bende öyle durumdaydım ,kızım doğduğunda 6 aylıkken farkettim makinadan çıkan çamaşırları koklardı ,markete gittiğimizde deterjan reyonuna koşardı ,zor uzak tutup unutturdum malasef ,inşallah bu hamileliğimde de aşermem diye dua ediyorum
Betul53 Yazılanları görür canım çeker diye açmaya korkmuştum ama soğan sarimsagi görünce bir gülme aldı:)) erik diye ölüyorum günlerdir
Zeynp24 meryeminannesiii canım deli gibi bol limonlu midye istiyor ama zararlı biliyorum 34 haftaligiz az kaldı sabretcez artik
GriMavi meryeminannesiii 6. Ayımı bitircem daha bişey aşermedim. Bu aşerme olayı bna cok mantıklı gelmiyor nedense
hilalyce Ben çiğköfte çok sevmem normalde etsiz olanını bi de hep bıkmışımdır sürekli babam yaptığı için ama hamilelikte her gün çiğköfte yiyesim geliyor ve yiyiorum nerdeyse her gün 🤣 ama daha 6+6 yım yani bu haftalarda normal mi bilemiyorum
Zln2152 hilalyce çok normal bende o haftalarda hep çiğköfte aşerdim acı şeyler ne alakaydı bilmiyorum 🤷♀️ şimdi 15 haftalığım dün çilek aşerdim tatlı şeyler eskiden çok yerdim şimdi ise ağzıma bile almıyorum hep tuzlu hafif ekşi be acılı şeyler istiyorum 😂
Biyo_logg meryeminannesiii karpuzzz 🍉🍉🍉 diyarbakırdan geçtim heryerde karpuz gördüm gözümün önünden gitmiyor iri büyük karpuz ortadan ikiye bölme sahnesi 😂 bulamadım da
Ays_cskn meryeminannesiii yakin zamanda pirasa asemistimki normalde hic sevmem dunde limon istedi canim yedim yemez olaydım dis hassasiyeti olustu yemek yerken disimle bastiramiyorum sizliyor oyle iste😁😁