Aliceaden meryeminannesiii hamileler yazıya bakmaya girse ve burda bir aşerileni okursa besini görse isminden dolayı bile olsa Aşerde bulunamayan birşey olsa ne olacak😅
Deletedmom_110 meryeminannesiii o kadar çok meyve ve tatlı aserdim ki şimdi canım karpuz istiyo nisanı bekliyorum büyük marketlere gelicek nisan ayında
Mine_arslan nur-seli esin yior canim senin. Benim esim nerdeeeee😂es dedigin kisir mercimek badı dolma sarma sever
Hazal_kubra12 meryeminannesiii çiğköfte karpuz kavun erik çilek yeni dünya yaz meyvelerini kısacası 😀
bebek- meryeminannesiii ilk kızımdada deterjan bu hamileligimdede deterjan elimden gelse cifi peçeteye döküp elimde gezecem o derece
TBeyza bebek- yaaa evet ya tek olmadığımı biliyordum siz de mi deterjan asermistiniz 😀 kızımda deli gibi deterjan yemek istiyordum ben 🤦 koklamakla nefsimi bastırmaya çalışmıştım ama ne mümkün
Melisst89 2 hafta önce ağzım sulana sulana acılı şalgam aşerdim resmen, kokusu burnuma, tadı ağzıma geldi o derece, neyseki dışardaydık ve içtim 🤭🤤