Zeyneprh [silindi] doktor oerker’in toz olan aşuresi var ondan al yap bende canım istemişti alıp yaptım beğendim aynısı oluyo😅
Aysh89 Zeyneprh ay bilmem ki bizim ki hemencecik göster di bide q6 haftalıkken haftaya tekrar kontrole gidicez yorumları okuyunca bnde şaşırıyorum kardeşim ekşi yeyip oğluşu olmasaydı acaba mı derdim
Mrv5 Çiğköfte hamburger lahmacun :) Normalde hiç hoşlanmam lahmacundan ama yerken çok hoşuma gidiyor :) 2 kez cinsiyete kız dediler
Aysunnnn_ Hiç kimse bulamio yaa Ekşi tatlı istiorum yani ekşi olcak ama tatlida olcak yerken hem ekşi hem tatlı tat alcam ama hiçbir yerde yok😕😕😕😕
Oznursahgul meryeminannesiii 25 haftalık olduk inanın taştan yumuşak herşeyi yiyorum 😂bizimse kızımız olacak 🥰
Busray35 Oznursahgul bide şeftali suyu kesmiyor insanı illa yiyeceğim neyseki bulmuştuk biz siz bulabildiniz mi
Ayseegultokurr Ya benim miğde bulantilarim hala geçmek bilmedi canım biseyler istiyo yemeğe korkuyorum 8+2 haftadayim sizin bulanmiyor mu hiç :(((
duru_pars Ayseegultokurr ayyyy bi 15 gün çektim ölümden ölümdü ama prilam kullandığımdan beri maşallah bulantı yok
Yesimyazar10 Ayseegultokurr bnm de aynı hap kullanmama ragmen dogru duzgun gecmıyor azck kokuda ıstıfra edıyorm 13 hafta oldm 2 aydr böle
Ftmbtl Benim deli gibi domates istiyo ya tuzlayıp tuzlayp yemeyi, hiç yoktu 2 3 gündr hayal ediyorum resmen yerken kokusunu içime çekiyorum ki şu anki domatesler güzel olmamasına rağmen aşırı güzel geliyo😄
Honeyinci Valla ben bu aşerme olayini pek anlamadim zaten canim hamile degilkende birsey cektiginde yemeden rahat edemem 😂 sagolsun bu uygulamalar sayesindede hemen sipsak siparis veriyorsun geliyor. Ben en cok bu birbirinden farkli yiyecekleri birlestirip garip tatlar elde edip yiyenlere sasiriyorm 😂
Zynpcbi Babyloadinggg datça köy bahçesi gibi bişey yarım kilo 1 günde geldi bende çok aradım o kadar iyi geldi ki trendyol da :)
Aysh89 kahvesever__ bn tatlıdan ziyade ekşimsi şeyler seviyorum elmayı limonla yemekte güzel deneyimdi