Dirik meryeminannesiii valla hamile değilim ama canim deli gibi çağla çekiyor hergun eşimin başını yiyorum en sonunda birdahaki sene için dondurucuya atalım dedi 😂
bebisimveannesi meryeminannesiii asiri derece erik aseriyorum 1 aydir ve yok yiyene kadar da gececek gibi degil
SARAras61 meryeminannesiii canı çekmez inşallah kimsenin deli gibi manyak gibi dedem yeridir dondurma ya boğazlarım şişti hala yiyorum ses tellerinden olucam sonunda 🤣 bebeğim erkek ye tatlıyı çıkar hakkıyı tam yerini buldu böylece 😅
Aysh89 SARAras61 geçen bnm de frambuazlı dondurma çekmişti tatlı değil de mayhoş yada ekşi istiyor cnm bnmde oğluşum olacak ve çok fazla limon tüketiyorum. Kız kardeşimde bnm gibiydi onunda 2.5 yaşında oğlu var şimdi 🙂
bebisimveannesi zzeynepyldrm yok canim ilkle sonla alakali degil benimde ilk ama aseriyorum erik aseriyorumm🤷
Mery5607 meryeminannesiii çok fena kar aşeriyorum en son yağdığında bira dolaba istiflemiştim bitti gene yapmasını bekliyorum 😂😂😂
Rumeysakbas meryeminannesiii bende karpuz aşerdim sağolsun görümcem buldu görünce ömrümde karpuz yememiş gibi karpuz yedim 🥲😅
nur-seli Mine_arslan ben de ama pek mümkün olmuyor kalabalık ortamı tek kaldığımda bile yapıyorum mecbur ,bazen de yapıp eşimle birlikte yiyorum 🤭
Mine_arslan nur-seli esin yior canim senin. Benim esim nerdeeeee😂es dedigin kisir mercimek badı dolma sarma sever
Aysh89 kahvesever__ bende sumak Aşermiştim öğlen tuzlu limonlu elma çekmişti canım işten Döner dönmez yedim çok fazla ekşi çekiyor cnm oğluşum olacak öyle tatlı hakkı eski ayşe eskidenmiş 😀😀😀
serrakrklh meryeminannesiii nektari o kadar aşerdim ki hiç bir yerde bulamadım 7. ayımdayım hala nektariye aşeriyorum 🥺
minik_mucizemmmm 1tazeanne1 İstanbul’da oturuyorsanız büyük marketlerde ve manavlarda var ben Anpa Gross’tan bulmuştum
Aysh89 kahvesever__ bn tatlıdan ziyade ekşimsi şeyler seviyorum elmayı limonla yemekte güzel deneyimdi
Sinemcetin meryeminannesiii benimki erkek ama hiç fark etmiyor tatlı ekşi her şeyi canım istiyor çok tuhaf bir şey 😍🤣🤣
Zynpcbi Babyloadinggg trendyolda var ve taze ben aldım bi bakabilirsiniz bende hiç bi yerde bulamamıştım :)