Gamzess1 Yaa çok güzel bi doğum olmuş sağlıkla büyütün inşallah 🤍 Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah böyle doğumlar 🥰
Asdas123 Melismomyy biz 40 +0 olduk gelen giden yok gün geçtikçe taşımak daha zor oluyo bende yürüyüşe başlıyım ozaman 😂
Melismomyy Asdas123 ben bile çok zorlanıyordum sizi tahmin edebiliyorum 🥲 Kesinlikle tavsiye ederim 🥰💜
Sevdagg Melismomyy MasAllah gözünüz aydın Rabbım sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin..böyle kolay doğum biz diğer hamislerede nasip olsun inşallah 🤲🏻
Annecikkkkkk bedriyetasdibi bende 39+4 üm. İnş. Hayırlısıyla gelsinler. Gece olduğu zaman bir korku geliyor sanki her an herşey olabilir gibi hiç rahat değilim.. hayırlısıyla kolayca kurtulalım inş.
Lebriz Okurken Amınn Allahım biz bekleyenlere de nasip olsun dedim maşallah 😍🙏 Gözünüz aydın sağlıkla kavuşum inl🌸🤍
Nilesea Melismomyy ciğer geliştirici iğne de yaştırdı mı acaba doktor erken haftada sancılar çıkınca? Bana 35 +3 te 1 seferlik yaptırdı, erken doğum riski belirince, şu an 38+3 olduk.
Melismomyy Nilesea evet 35. Haftada yapılmıştı iki gün hastanede yattım ama sorun kalmayınca çıktım İki hafta sonra da doğdu bebeğim 🥰🙏 Darısı size olsun inşallah sağlıkla alın kucağınıza 🤲
Lebriz Melismomyy ıkınmayı nasıl öğrettiler merak ettim ilk dogumumda bende ıkınanamamştım daha doğrusu suni aldıgım için gücüm kalmamıştı😥
Melismomyy Lebriz yani nasıl yapıyorsam karnıma doğru ılınıyormuşum doktor ve ebeler büyük tuvaletini yapar gibi arkaya doğru ıkın diye diye oldu bi anda 🥲 Ama gerçekten büyük güç gerekiyor inşallah suni sancısız kolay doğumunuz olur 🙏