Kızlar ilk hamilelik randevum bugündü. Doktor ultrasonla 20 saniye ya baktı ya bakmadı. Önce ikiz galiba dedi. Sonra bi kese görünce diğerinden emin olmak için hiç uğraşmadı. Kese burada dedi kaldırdı beni sedyeden. Ne ölçüm yaptı ne de kaç haftalık olduğunu söyledi. Ben ısrarla sormasam haftasını demeyecekti. 5+4 ya 5+5 haftalık dedi. 3 hafta sonra gel kalbi atarsa duyarız dedi. 1000 sene önceki insanlar gibi besleneceksin dedi, kesinlikle tatlı ve karbonhidrat yok 9 ay boyunca dedi. Normal doğum yapacaksın dedi. Nabızla ilgili bi sıkıntım var, hamilelikle arttı. Bileğimi tuttu, sonra anlayamadım valla dedi gülerek. Ne bi tansiyon ölçümü yaptı ne de nabzımı öğrenmek için ekstra bi çaba verdi. Kilo takibi yap evde dedi. Orada tartı vardı, evde tartı yok burada bakayım mı dedim. Eve tartı al dedi, tartılmamı engelledi. Anlamadım gitti valla. Benim mi beklentilerim yüksekti yoksa doktorun tavrı mı garipti bilemiyorum. Böyle bi şey yaşayan oldu mu? Doktor ölçüm falan yapmıyor mu ultrasonda kese için falan