Perilisa Allahım bu posta gelen kızlar zamanı geldiyse bu gece doğursun çooook amin 😂😂🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙆🏻♀️ Artık bu gece doğurayım istiyorum mide yanmaları beni mahvetti 38 den selamlar 🤣🤣
DLr33atly Perilisa ahhh ahhh bugün benimde midem ağzımda boğazımdan alev cikiyor resmen 38 haftamdayim bende sıkıldım artık doğurmak istiyorum yeterrrr 🤣🤲
BesteKc Perilisa ben de 38 im hala nefes alamıyorum, bebeğim aşağı inmedi, oksijen ihtiyacım var nefes alamıyorum iki keliem konuşsam nefes nefeseyim mahvoldum artık. Bi yöntemi olan söylesin de doğıralım
Perilisa Mekda46 ay inşallah ya 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Doğsunlarda uykusuzluğa razıyım ben bıktım mide yanmalarından 😂
Perilisa DLr33atly aynı beni tarif ettin 🤣 bığtıh yaaaaaa😂 çay içmek hayal oldu su bile içsem içim yanıyor
Perilisa BesteKc adaçayı hurma falan diyorlarda bence bebek ne zaman isterse o zaman geliyor faydası yok bunların🤣
Esragk1 Çokkk amin resmen 40ım yaa doğuralım inşallah Pazartesi gdecem kontrole gitmeden gidelim gelsin bebiş 😔
gulcan_oztknnn_glcn Esragk1 kız çocuğu erken gelır dediler 40 haftalık olduk daha gelen de yok giden deeee 🙄
SerraveAnnesii Perilisa Öyle bir dayanıyorsun ki Yani😀😀 doğmazsa 41 e kadar bekleyecek doktorum 🥲 denemediğim şey kalmadı yürüyüş, merdiven, hurma, adaçayı vs aklına ne geliyorsa. Zamanı gelmedikçe doğmuyorlar demekki 🥲
DLr33atly Perilisa sıcak şekerli süt rahatlatıyor ama 30 dk 🤣 sonra bir ejdarhaya dönüyorsun sinmiyorda ne yediysek artık mide alev alev 🐲
Happybsrn Perilisa 37+2 bugün nst de 100ü bulan bı sancı oldu 🤣 ama bnde tık yok belki Kendi gelir umudu içindeyim 🙄 yoksa önümüzdeki hafta birgün belirleyeceğiz inşallah 🙏
Perilisa Happybsrn benimde aynı şekilde 37+1 de 1 tane sancı çıktı nst de ama 38+1 oldum gelen giden yok 🤦🏻♀️
Happybsrn Esragk1 benim sezaryen doğum olacak 🤣 normal değil ama kendi gelse iyi olur🤣 sabrım daralıyo geçmiyor günler 😭