elizsmama kızlar 39+6dayım, yarın tam 40 olucam. ne durumdasınız hafif sancılar var mı ???? bende hafif sancılar var ama düzenli değil şiddeti de artmıyor, gelmiyo bebiko. sizde durum ne
RedFlower elizsmama 39+1 bizde. Dün düzenli sancılarım çıktı yatış verdi ben yatmadım hissetmiyodum hiç sancı. Bugün de hissetmiyorum yine varsada. Yarın gidiyim diyorum bakalım nolacak
35CD35 elizsmama Senle ayni gününmüz 😊Bende de sanci falan yok🙄 yarin kontrol var insallh sağsalim kucaklarimiza aliriz allh kolay gecitten gecirsin bütün gebeleri🤲🙏
Zeynep21_ elizsmama bende 39+ 3 heyecanla stresle bekliyoruz ara ara kasık arası adet sancısı gibi oluyo ama devam etmiyo 2 . Dogumum bi sıkıntı çıkmazsa normal bekliyoruz
Lebriz RedFlower biz de 39+1 iz 🙃 dün gece kasılmalarım oldı hafif bugün sabah kalktıgımda da hissettim. Şimdi bi halsizlik uyuma isteği var. Bekliyoruz heyecanla ve stresle 🙈
RedFlower elizsmama ikinci doğumum bi saat sürüyo hastaneye gitmem. 2 cm açıklık vardı suni verirler çok uğraştırırlar diye yatmak istemedim sancı hissetmiyorum hiç. Yarın bidaha gidecem bakalım nolacak. Yolum uzak diyede yatış verdi aslında
elizsmama RedFlower suni sancı aldınız mı hiç ? nası bişi acaba çok. erak ediyorum yarın sabah 10:30da gidiyorum bakalım doğum olucak inşallah ☺️ tabi açılma var mı bilmiyorum ama 1-2 cm vardır diye düşünüyorum ama sancım hiç sıklaşmıyo ve şiddetlenmiyor ya 😞😞😞😞
elizsmama 35CD35 ay bende de ara ara bi sancı oluyo ama ne devam ediyo ne ağrısı artıyo 😅😅😅😅 bizimkiler rahat çıktı keyifleri yerinde heralde ☺️ yarın bana suni sancı vericekler 🙏🏼 Allah hayırlısı sağlıklı sıhatli bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin. Benim ilk bebek biraz sabırsızım Allahım inşallah tek seferde kurtaraın bizi ❤️
RedFlower Lebriz ay ne mutlu valla benimde olsa hissetsem hemen gidecem da işte. Allah kolay doğum versin valla hepimize 😊
elizsmama Zeyneb12 bizim yarın 40 gidicez kontrole açılma var mı bilmiyorum ama aşağıda bi ağırlaşma hissediyorum göğüs kafesimde çok boşaldı sanki indi gibi. bakalım ❤️😍 heycan dorukta. Allah tek seferde kurtarsın sağlıkla sihatle bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah ❤️😍
RedFlower Lebriz ne zman gittin en son. Bende dün kontrole gitmiştim sadece nst de sancı çıktı 2 cm açıklık yatırıyolardı hemen. Günün gelmiş bellli olmuyo gidersen belki açıklığa falan bakarlar sancında varmış
Kuzusununanasi Ben de 39+3 üm pazar 40 oluyorum pazartesiye kadar gelmezse pazartesi suni sancı vercekler. Pazartesiye kadar gelir inşallah kendi isteğiyle ama bugun kontrole gittim daha doğum kanalına girmemiş gelesi yok🙄
elizsmama Kuzusununanasi umarım kendi isteğiyle gelir ❤️ ya bak yaramaza doğum kanalıma da girmemiş ☺️☺️☺️ inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız. benim de yarın suni sancı bakalım nası olcak 🐣🐣🐣
elizsmama Zeynep21_ 2. doğumunuz mu ilki nası oldu, kendi mi geldi ☺️ inşallah sağlıkla sihatle bebişlerimizi kucağımıza alırız ❤️😍
Lebriz RedFlower geçen hafta perşembe gitmiştim sancı açılma vs yoktu. Diğer kontrol beklenen dogum tarihi yani haftaya 🤭 sancı vs gelirse duş al geçmezse hastaneye git dedi dr. Burda muayene eden Dr girmiyor doğuma. Hastaneye gidiyorsun doğum için hangi Dr gelirse şansına🤷🏻♀️ açıklıgınn olması çok iyi yavaş yavaş başlıyor seninki de demekki 😊
RedFlower elizsmama hiç suni almadım kendi sancım tavan yapıyodu ilk doğumda. Onda da 2 cmle yatış yaptım. İlk doğum olunca açılma biraz yavaş ilerliyo. Suyumu patlatana kadar 4 cm olmuştu zar zor. Sudan sonra açılma çok hızlandı. Suni birden girdiği için galiba herkese aşırı geliyo ama eminim kendi sancında olsa aynı olur. Bunda da suni almayım kendi sancım gelsin diyorum şuanlık yok. Allah yardımcın olsun çabucak atlatırsın inşallah mübarek günde 🤲🏻
Zeynep21_ elizsmama Amin canım inşallah rabbim hepimizi hayırla saglıkla kavustursun bu mubarek günlerin hatırına 🥰ilk dogumum 38. Haftada suyum gelmişti öyle gitmiştim hastaneye orda sancım basladı
Mrv58 elizsmama bende bugün tam 39 haftalık oldum eşim izin aldı geldi sezeryan olabilme durumu vardı bir hafta daha bekleyecz
elizsmama Mrv58 sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️ bakalım ne zaman gelecek minik. bizimki 40 haftayı bitirdi.